SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İkinci Maçı da Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Nevşehir kampında "Kapadokya Turnuvası"nda da mücadele eden Malatyaspor, ikinci maçını Karşıyaka ile oynadı ve 2-0 kazandı..

Malatyaspor, karşılaşmada; Emrah, Olcay (Dk. 46 Kasım), Mehmet Budak (Dk. 70 Vedat), Alper (Dk. 46 Turgay), Serdar Samatyalı, Hakan Söyler, Atilla Birlik (Dk. 46 Muammer), Ramazan Kahya (Dk. 46 Mehmet Deliorman), Taner (Dk. 46 Ulaç), Serkan Dökme (Dk. 46 Eray), Güngör (Dk. 46 Engin)'den oluşan kadroyla mücadele etti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Alper'in golüyle 1-0 öne geçen Malatyaspor, 42. dakikada Atilla'nın ayağından kazandığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Kapadokya Turnuvası'ndaki ilk maçında Elazığspor'u 3-0 mağlup eden Malatyaspor, Karşıyaka galibiyetiyle iddialı duruma geldi. Malatyaspor, kupada diğer maçlarını 31 Temmuz Salı günü Samsunspor, 2 Ağustos Perşembe günü de Adana Demirspor takımlarıyla oynayacak.

Turnuvaya A Grubu'nda Karşıyaka, Elazığspor, Samsunspor, Malatyaspor ve Adana Demirspor, B Grubu'nda ise Altay, Mardinspor, Kartalspor, Eskişehirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımları katılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız