SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İkinci Maçta Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Kayseri Erciyespor'a 3-1 mağlup oldu.

Antalya'nın Belek ilçesi IC Otel'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, ikinci hazırlık maçında Kayseri Erciyespor ile karşılaştı. Kayseri Erciyespor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılırken, Kayseri Erciyespor'un gollerini Alaaddin (3), Malatyaspor'un tek golünü ise Serdar Samatyalı kaydetti.

Malatyaspor maça; Emrah, Mahmut, Selim, Mehmet Budak, Güngör, Serkan Dökme, Engin, Zafer, Atilla, Ramazan, Taner onbiriyle başladı.

İkinci yarıda Zafer’in yerine Serdar Samatyalı (Dakika 46), Atilla’nın yerine Muammer Sancaklı (46), Selim’in yerine Mustafa Olcaytu Ergen (55), Mehmet’in yerine Ali Şimşek (50) ve Taner’in yerine Tayfur Emre (70) oyuna girdi. Taylan ve Mustafa Sert de kadroda yer aldı.

Erciyes ilk yarıyı 2-0 önde kapattı, ikinci yarı skor 3-0 oldu. 75. dakikada Ramazan ile verkaç yapan Serdar Samatyalı topu önüne alıp düzgün bir vuruşla Malatyaspor’un tek golünü kaydetti. Malatyaspor’dan Zafer ve Olcayto’nun 1’er şutu direkten döndü.

İZİNE RAĞMEN..
Kayseri Erciyes maçının ardından 1. etap kampını tamamlayan futbolculara 1 Ocak gününe kadar izin verildi. Antalya Belek IC Otel'de kampa girecek sarı-kırmızılı takımın 2.etap kampı 1 Ocak'ta başlayacak ve 12 Ocak'ta sona erecek.

Malatyaspor, 13 Ocak'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçı için Antalya'dan Gaziantep'e geçecek.

Futbolculara izin verilmesine karşın, birçok futbolcu ve Teknik Kadronun kampı terk etmediği, çalışmaya devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız