SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İnönü'de Çalıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcular zorlu maç öncesi teknik heyeti düşündürüyor.

İNÖNÜ'DE ÇALIŞTILAR..
Malatya İnönü Stadı'nda Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Hakan Söyler, sakatlığı nedeniyle Belçika'da ameliyat olan Ulaç ile kart cezalısı Johanson, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Bülent Akın ve Ramazan Kahya'nın Pazar günü forma giyebileceği öğrenilirken, dünkü antrenmanda sakatlanan ve bugünkü çalışmaya katılmayan Alper'in durumunun ise maç günü belli olacağı bildirildi. Bu arada, boğaz enfeksiyonu geçiren Kaleci Bora da bugünkü antrenmanda yeralmadı.

DEBE'DE BELİRSİZLİK..
Bu arada, Altay'dan ayrılışı sorunlu olan ve bu kulüp tarafından tek taraflı feshettiği sözleşmesiyle ilgili federasyona itirazda bulunulan Metin Debe konusunda, federasyonun Perşembe akşam saatlerine kadar da bir karar vermemesi, bu oyuncunun durumunu belirsiz hale getirdi. Debe, Perşembe günkü çalışmaya katılmazken, federasyonun bu futbolcu hakkında vereceği kararın olumsuz olması halinde, Malatyaspor'un İstanbulspor'lu Mustafa Sert ile temasa geçeceği öne sürülüyor.

Sezon başında Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak verilen Macar oyuncu Toth, Teknik Direktör Bülent Korkmaz tarafından istenmeyince takımdan ayrılmıştı. Malatyaspor Başkan Yardımcısı Hakan Kodaman, Toth'un yeniden Malatyaspor'a dönüp dönmeyeceği konusunda teknik heyetin karar vereceğini, önümüzdeki günlerde durumun netlik kazanacağını kaydetti.

ANTRENMANDAKİ ALARM..
Öte yandan, ilk yarıda Elazığ'daki maçta yaşananların ardından Malatya tarafı Malatya'daki maç için "tedbiren" taraftar getirilmemesi isteğinde bulunmadı. Elazığspor Kulübü'nün taraftarları için bilet talebinde bulunması ve 508 kişilik yer ayrılması, bu konuda Malatya il yöneticilerinde herhangi bir endişe olmadığını ortaya koyuyor.

İki il arasında son aylarda sağlanan "olumlu" havaya gölge düşürülmemesi için, çok cidddi güvenlik önlemlerinin alınması ve bu önlemlerin stad dışında, yol güzergahında da sürdürülmesi gerektiği savunuluyor.

Malatyaspor'un Perşembe günü İnönü Stadı'ndaki antrenmanını izlemeye gelen, bu arada çeşitli tezahüratlar yapan fanatik bir taraftar grubunun attığı bazı sloganların, yetkili makamları "ciddi şekilde ikaz eden" bir yönü olduğu öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız