SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İstanbul Yolcusu..

A- A+ PAYLAŞ

Ligin 5. haftasında Pazar günü deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak olan Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Metin Yıldız'ın yönetiminde Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Malatya'daki hazırlıklarını tamamladı.

Malatyaspor'un İnönü Stadı'nda yapılması planlanan "taktik" çalışması, aynı anda Malatya Belediyespor'un bu sahada çalıştığı bilgisi üzerine, Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada gerçekleştirildi. Koordinasyonsuzluktan kaynaklanan bu durum tarafları sinirlendirirken, Malatya Belediye'nin de İnönü Stadı'ndaki antrenmanını yarıda kestiği öğrenildi.

Bu arada antrenmanda önce düz koşu, sonra kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Teknik direktör Metin Yıldız'ın antrenmanda gergin olduğu gözlendi.

Sakatlığı nedeniyle bu hafta antrenmana katılmayan Ulaç, bugün antrenmana katılıp düz koşu yaparken, hafif sakatlıkları olan Serdar Samatyalı ve kaleci Fevzi de takımdan ayrı çalıştı. Kaleci Fevzi ile sakatlığı süren Ulaç'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Mahmut Acar'ın Kartal maçı kafilesinde yeralmadıkları öğrenildi.

Diğer yandan Malatyaspor, Cuma günü Kartalspor maçı için 10.15'de uçakla İstanbul'a hareket edecek. Maçın giderlerini CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile MİAD Başkanı Yunus Akdaş'ın karşılayacakları, ayrıca Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin de 5 bin YTL destek sağlayacağı öğrenildi. Malatyaspor İstanbul'da Bostancı Greenpark Otel'de konaklayacak.

Bu arada, pazar günü deplasmanda oynayacakları Kartalspor'un güçlü bir takım olduğunu hatırlatan takım kaptanı Taner, "Biz de iyi bir istikrar yakaladık ve liderlik koltuğundan inmek istemiyoruz" dedi. İstanbul'daki Malatyalıların desteğiyle Kartalspor karşısından 3 puanla ayrılmaya çalışacaklarını, en kötü ihtimalle yenilmeden dönmek istediklerini vurgulayan Taner, "Eskişehirspor'un yenilmezliğini sildik, sıra Kartalspor'da" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız