SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İstanbul'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kocaelispor'la deplasmanda oynayacağı maça Futbol Federasyonu'nun İstanbul'daki Riva Tesisleri'nde hazırlanıyor. Federasyon, Lig A'da 34. haftanın programını belirleyerek açıkladı. Basın Sözcüsü Serkan Birer de düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL'DA HAZIRLIK..
Samsunspor karşısında elde edilen 0-0'lık sonucun ardından Teknik Direktör İsmail Kartal ve bazı futbolcuların İstanbul'a gitmesinin ardından, kalan futbolcular da Pazartesi sabahı İstanbul'a giderek, Kocaeli maçı hazırlıklarını burada sürdürmeye başladılar.

Yönetimin Kocaeli maçı hazırlıklarının İstanbul'da sürdürülmesi kararının ardından saat 12.00'de takımın maça kadar kamp yapacağı Riva Tesislerinde biraraya geldiği, ilk antrenmanın 17.30'da yapıldığı bildirildi.

Pazartesi günkü antrenmanda sakatlıkları bulunan Ramazan, Hakan Söyler, Engin ve Serkan Bensol'un düz koşu yaptıkları öğrenildi.

34. HAFTA PROGRAMI..
Türk Telekom Lig A'da 34. hafta maçlarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Lig A'da Pazar günü saat 15.30'da oynanacak son hafta maçlarının programı şöyle:

"Orduspor - Akçaabat Sebatspor: 19 Eylül
Diyarbakırspor - Uşakspor: Diyarbakır Atatürk
İstanbulspor A.Ş. - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Bahçelievler İl Özel İdare
Kocaelispor - Malatyaspor: İsmetpaşa
Elazığspor - Gençlerbirliği Oftaşspor: Elazığ Atatürk
Kasımpaşa - Karşıyaka: Recep Tayyip Erdoğan
Altay - Eskişehirspor: Alsancak
Türk Telekomspor - Mardinspor: Türk Telekom
Samsunspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Samsun 19 Mayıs"

BASIN SÖZCÜSÜNÜN AÇIKLAMALARI..
Öte yandan Basın Sözcüsü Serkan Birer de, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Birer, "Samsunspor maçının 85. dakikasında İlhan'ın şutu direkten dönmeseydi ve gol olsaydı, bugün bunları konuşuyor olmayacaktık. Darbe çığırtkanlığı yapanları sağduyuya davet ediyoruz. Gerilen ortamı iyice germenin anlamı yok. Şehrin, takımın ve camianın moralleri iyice bozulmamalı. Hala 2. olarak Süper Lig'e çıkma şansımız var. Olmadı, Play-off yolula çıkma şansımız var" dedi.

Malatyaspor'un hala Süper Lig'e yükselme şansının olduğunu, bu nedenle "darbe çığırtkanlığı yapmaya gerek olmadığını" vurgulayan Birer, "Verilmeyecek hesabımız yok. İsteyene hesaplarımız açıktır" diyerek, görevlerini lig sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti.

Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarına lig sonuna kadar devam edeceklerini ifade eden Serkan Birer, "Elbet bizim de hatalarımız olmuştur. Ancak bu kadar eleştirileri hak etmedik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 10 bin taraftar bizleri ayakta alkışladı, 1 hafta sonra istifaya çağrıldık. Bu takım ligin 3.'sü ve 2. ile arasında 1 puan fark var. İnşallah bu hafta Kocaelispor'u deplasmanda yenip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yenilmesini bekleyeceğiz. Olmadı, Play-off sonunda Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Basın sözcüsü, yönetimin 4/3'lük bir performans sergilediğini de ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız