SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor İstedi, Kısmetleri Açıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un yeni sezon için transfer listesinde bulunan isimlerden Konyaspor'lu Altan'ın Galatasaray'la anlaşmasının ardından, Malatyaspor'a gelmek istediğini söyleyen Bursaspor'lu Okan Yılmaz (fotoğraftaki)'a da Beşiktaş "kanca attı".

Malatyaspor'un transfer teklifi götürdüğü ve geçtiğimiz Pazartesi günü prensip anlaşması için randevulaşan Altan, Galatasaray kulübünün de talip olması üzerine, randevuya gelmemiş ve Galatasaray'la anlaştığı basında yeralmıştı.

Malatyaspor'a ikinci darbe de, Bursaspor'lu Okan Yılmaz'dan geldi. Daha önce, Malatyaspor yöneticileriyle irtibat kurup gelmek istediğini söyleyen Bursaspor santrforuna, Beşiktaş'ın talip olduğu, bu futbolcuyla Salı günü yapılan görüşmede prensip anlaşması sağlandığı bildirildi. Beşiktaş'ın, Okan Yılmaz'la önümüzdeki hafta sözleşme yapacağı öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız