SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Kapanmayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Lüleburgazspor maçı hazırlıkları başlandığı, menajer Aziz Yiğit tarafından belirtildi.

Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, İHA muhabirinin sorularını cevapladı. Korkmaz, Mustafa Mete Ertem'in Malatyaspor için iyi bir şans olduğunu söyledi. Ertem'in Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini ve analiz ettiğini ifade ederek, "Takımın Mustafa Mete Ertem hocamızla birlikte büyük bir çıkış yakalayacağına inanıyorum. Hocamız, Malatyaspor'u ve Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyor. Ben bu nedenle iyi bir tercih yaptığımıza inanıyorum. Öte yandan Mustafa hocamız kendisini kanıtlamış bir isim, bu nedenle bu takım için bir şans diye düşünüyorum. Futbolcularımızın da bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Yönetim olarak transferin önünü açıp, hocamızın eline daha büyük bir malzeme vermek için çalışıyoruz. Hocamızın da bir takım planları var. Dediğim gibi hocamız Malatyaspor'u ve nereye geldiğini çok iyi biliyor" dedi.

"BOŞA HARCAYACAK İŞİMİZ YOK"
Korkmaz, Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumun açık olduğunu belirterek, "Yönetim olarak en iyi kararları almaya çalışıyoruz. Tek atımlık kurşunumuz var. Bu noktada boşa harcayacak işimiz yok. Malatyaspor'un kurtuluşu adına yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Her zaman söylediğim gibi geçmişi başarılarla dolu Malatyaspor, kapanmayacaktır. Buna hiç kimsenin gönlünün razı olacağını zannetmiyorum" diye konuştu.

"MALATYASPOR'UN KURTULUŞU ADINA GÖVDEMİZLE TAŞIN ALTINA GİRDİK"
Malatyaspor'un vergi ve SSK borçlarıyla ilgili yasanın çıkmasını beklediklerini kaydeden Korkmaz, "Şuanda yasanın çıkmasını bekliyoruz. Yasa çıktıktan sonra eski kulüp başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Bu, Malatyaspor için büyük bir fırsat. Eski başkanlarımız içinde iyi bir fırsat ve ben bunu değerlendireceklerine inanıyorum. Çünkü bu Malatyaspor'un kurtuluşu olacak. Buna eski kulüp başkanlarımızın duyarsız kalmayacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"AÇILAN DAVALARIN TAKİPÇİSİYİZ"
8 adet ceza davasının devam ettiğini dile getiren Mustafa Korkmaz, "Şu anda 8 ceza davası devam ediyor. Malatyaspor'un kurtuluşu adına bu davaları önemsiyoruz. Dava sürecinde hukuk müşavirlerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 28 adet açılması gereken davanın dosyaları hazırlanmış, adli mercilere verilmek üzeredir. Fakat bunun ancak 8 davayı yürürlüğe koymuş durumdayız. Bunlar sadece ceza davalarıdır. Malatyaspor'un menfaatlerinin korunamaması dolayısıyla ancak ceza davası açma yolunu değerlendirebiliyoruz. Maddi anlamda bunlara bir şey yapamıyoruz çünkü bununda ayrı bir maddi külfeti var. Hukukçularımız açılan davaları takip ediyor" şeklinde konuştu.

"MUTLAKA KAMP YAPACAĞIZ"
İlk yarının bitime iki hafta kaldığını ve takımın devre arası kampı yapacağını belirten Korkmaz, "Hocamızın takıma tam adapte olması ve futbolcuların hocamıza alışması açısından devre arası kampını mutlaka yapmayı planlıyoruz. Bu noktada görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük olasılıkla devre arası kampını Antalya'da yapmayı planlıyoruz" dedi.

Öte yandan teknik direktör Mustafa Mete Ertem'in gece Malatya'da olacağı ve Salı günü resmi sözleşmeyi imzalayarak, görevine başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız