SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Karıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da işler yine karıştı. Takım kaptanı Fevzi, futbolcularla birlikte düzenlediği basın toplantısında, kendilerine dün itibarıyla gerçekleştirilmek üzere verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek, takım kaptanlığını bıraktığını ve bugün itibarıyla takımdan ayrılacağını söyledi. Bu arada futbolcular, saat 14.00'de yapılması gereken antrenmana çıkmadılar. Gelişen olaylara karşın, kafilenin Cumartesi sabah karayoluyla Giresun'a gideceği öğrenildi.

"SÖZLER TUTULMADI.."
Tesislerde futbolcularla birlikte basın toplantısı düzenleyen Fevzi, zaten sakatlığı nedeniyle Giresun maçında yeralamayacağını, İstanbul'da yöneticilerle görüşeceğini kaydetti.

İstanbul'a gideceğini ve Başkan Haşim Karadağ ile bir görüşme yapacağını dile getiren Fevzi, "Bana ödeme yapılması önemli değil. Takımın tamamına ödeme yapılması lazım. Eğer ödemeler yapılır ve takımda kalmam istenirse kaptanlığıma devem ederim'' dedi.

Fevzi, futbolcuların alacakları bulunmasına rağmen, bugüne kadar fedakarca görevlerini en iyi şekilde yaptığını belirterek, "Biz profesyonel futbolcularız. Alacaklarımızı alamayınca kafamız rahat olmaz ve rahat olarak sahaya çıkamayız" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'un kalecisi Fevzi'ye, kaptan Murat Duman'ın Malatyaspor'dan ayrılmasından sonra kaptanlık görevi verilmişti.

ANTRENMANA ÇIKMADILAR.
Bu arada, Malatyaspor'lu futbolcuların Pazar günü deplasmanda Giresunspor'la oynanacak maç öncesi Malatya'daki son antrenman olarak planlanan saat 14.00'deki antrenmana da çıkmadıkları öğrenildi.

Futbolcuların antrenmana çıkmak istemediklerini Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na ilettikleri, onun da antrenmanı iptal ettiği haber alındı.

YOLCULUK KARAYOMUYLA..
Kafilenin Giresun maçı için Cumartesi sabah 08.00'de karayoluyla hareket edeceği, kafilede sakat olan Fevzi, Hakan Söyler, Selim ve Gökhan Bozkaya ile kart cezalısı Celil'in yeralmayacakları öğrenildi.

Kafilenin Cumartesi sabah karayoluyla Giresun'a gitmesi planlanıyorken, bu sorunun nasıl aşılacağı da merak konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız