SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kartal'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da teknik direktörlüğe bir süre önce Mardinspor teknik direktörlüğünden istifa eden İsmail Kartal getirildi. Kartal Çarşamba günü Malatya’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara katılacak. Yeni teknik direktör yaptığı ilk açıklamada öncelikli hedeflerinin ilk yarının kalan 5 maçını en az kayıpla kapatmak, hatta tüm maçları kazanmak olduğunu söyledi.

TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL
Hayati Palancı’nın Karşıyaka maçının ardından görevi bırakmasından sonra Malatyaspor yönetimince yürütülen arayışlar sonrasında teknik direktörlüğe İsmail Kartal getirildi.

Yönetim kurulunun alternatif isimlerle yaptığı görüşmelerin ardından dün İstanbul’da İsmail Kartal ile yapılan görüşmede anlaşmaya varıldı.

Sezona Mardinspor teknik direktörü olarak başlayan, ancak bu takımdan daha sonra ayrılan İsmail Kartal, toplantı sonrasında TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz’ın hazırladığı Orta Saha programına telefonla katılarak anlaşma haberini doğruladı.Sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtları verdi :

-Hayırlı olsun.. Anlaşma oldu galiba?

“Toplantı da şu anda bitti. Kesin anlaştık. Malatyaspor camiasına hayırlı olsun. Hem benim için hem Malatya için hayırlı olacak diye düşünüyorum.”

-Nasıl Geçti Görüşmeler?

“Ben, şeffaf hedefleri olan hırslı bir teknik adamım. Malatya'da da bu hedefleri gördüğüm için, alt yapısıyla, seyircisiyle, kulübün yapısıyla ve şehir olarak ta bunun daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum, hak ettiğini düşünen bir teknik adamım. Böyle bir teklif geldi. Ben de seve seve olacağını söyledim kendilerine. Çünkü aynı hedefler doğrultusunda mücadele edeceğimiz için bu doğrultuda konuştuk, anlaştık. Her iki taraf içinde hayırlı olur diye düşünüyorum inşallah.”

- Malatyaspor'u nasıl görüyorsunuz?

“Malatyaspor bu ligin kalite olarak, isim olarak iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu düşünüyorum. Ama bazı zaaflı olan noktaları var. Bunları ben, teknik heyetim, yönetim kurulumuz ve futbolcu arkadaşlarla beraber 5 maçlık süre içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabii devre arasında da o zaafı olan noktalara da transfer yapılması gerekiyor.”

-Üzerinizde duracağınız nokta ne olacaktır?.Hangi konu üzerinde yoğunlaşmayı planlıyorsunuz?

“Malatyaspor'un ilk etapta önünde 5 maç var. Bu 5 maçı minimum kayıpla, hatta hiç kayıpsız atlatıp devreyi kapatmak istiyoruz. Devre arası söylediğim gibi bazı noktalara yapacağımız transferlerle 2. yarı iyi bir hazırlıkla ben Malatyaspor'un daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.”

-Malatyaspor'un zaaflar var dediniz, bunları net olarak söyleyebilir misiniz?

“Bunlara telefonla girmesek iyi olur. Bunlar bende kalsın. Zamanı gelince öğreneceksiniz.”

-Lig A'yı nasıl görüyorsunuz?

“Lig A'nın kalitesi her geçen gün daha da zorlaşıyor. Baktığınızda hiç hesapta olmayan takımlar birden zirveye ortak oldular. Beklentisi olan, hedefi olan takımlar beklenenlere cevap veremediler. Ama tabii ki 2. devre bu lig daha da zorlu, çetin maçlara sahne olacak diye düşünüyorum.

-Taraftara ve camiaya mesajınız neler?

“Taraftar ve camiamıza hayırlı olsun diyorum.Hep beraber, el birliğiyle Malatyaspor'u hak ettiği ve layık olduğu yere taşıyacağımıza ,yürekten inanıyorum, inandığım için Malatyaspor'a geldim. Onlardan tek istediğim Malatyaspor'a güvensinler bizi hiç bir zaman yalnız bırakmasınlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız