SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kayseri'ye Bileniyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip, Çarşamba günü tek idman yaptı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan antrenmana sarı kart cezalısı olduğu için Kayserispor karşısında forma giyemeyecek Macar futbolcu Toth ile Kamerun Milli Takımı kampında bulunan Effa katılmadı. Okan Yılmaz topla çalışmalara başlarken, Mustafa Özkan ve Kaleci Fevzi de takımla birlikte çalıştılar. Sarı-kırmızılı futbolcular, idmanda düz koşu ve istasyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Bu arada Sarı-kırmızılı ekibin Almanya'nın Zuffen Hausen takımında oynayan Asilyan Yıldız isimli gurbetçi futbolcuyu denediği, ancak bu oyuncunun Teknik Direktör Ziya Doğan'ın beğenmemesi nedeniyle geri gönderildiği bildirildi.

Öte yandan cuma günü öğle saatlerinde Kayseri'ye hareket edecek olan Sarı-kırmızılı takımın deplasman masrafını Malatya'dan 3 firmanın karşılayacağı kaydedildi. Malatyaspor, Kayseri'de Hilton Otel'de kalacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız