SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Kayyum Başvurusunu Geri Çekti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Sulh Hukuk Mahkemesi'ne yapılan kayyum başvurusu geri çekildi.

Sabah saatlerinde Malatya Adliyesi'ne başvuran Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı, dün saat 17.00'de yapılan başvurunun iptalini istedi.

Sulh Hukuk Mahkemesi'nde yapılan görüşmenin ardından başvurunun iptaline karar verildi. Adliye çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulunan yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı, "Malatyaspor üzerinde bir haftadır karabulutlar dolaşıyor. Malatyaspor'da, Sakaryaspor maçı sonrası yönetim kurulu istifa etmişti. Bunun üzerine biz de istifa etmiştik, ama dosyayı mahkemeye sunabilmek için ben istifamı geri almıştım. Bu işin prosedürü böyle. Dosyayı dün akşam Sulh Hukuk Mahkemesi'ne vermiştik. Kayyum heyeti de dosyayı işleme koydu. Ama buradan çıktıktan sonra Kulüp 2. Başkanı Orhan Kaya beni arayarak, başvurunun iptal edilmesini istedi. Orhan Kaya ile yaptığımız görüşmede, kendisi takımın başında olduğunu söyledi. Şu anda Malatyaspor 2. Başkanı Orhan Kaya kulübün başındadır. Bugün kendisi Adana'ya gidecek. Bu bir haftada çok yoğun bir süreç geçirdik. Malumunuz bu süreç içerisinde ben de çok yıprandım. Kendi adıma aldığım bazı kararlar da var. Bu kararları yönetim kuruluyla görüşerek, hayata geçirmeyi planlıyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve Başkan Yardımcısı Mustafa Paşahan'ın istifa ettiğini kaydeden Dağıstanlı, "Şu anda sadece Başkan Haşim Karadağ ve Başkan Yardımcısı Mustafa Paşahan'ın istifası geçerli. Yönetim kurulunda diğer üyelerin istifası başvurunun iptali nedeniyle reddedildi. 30 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı, ancak kongrenin yapılıp, yapılmayacağı belli değil. Bekleyip, göreceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Sarı-kırmızılı takım, Adanaspor ile oynayacağı maç için sabah saatlerinde karayoluyla Adana'ya hareket etti. Genel Koordinatör Şerif Fırat'ın kafile başkanlığında Adana'ya giden Sarı-kırmızılı takım, Adana deplasmanından puan ve puanlarla dönerek, kümede kalma yolunda umutlarını artırmayı hedefliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız