SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kimlerle Görüşüyor?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetiminin, öncelikle teknik direktör sorununu çözmeyi hedeflediği ve bunun için bazı isimlerle görüştüğü, ayrıca bir ismin de alternatifler arasında bulunduğu bildirildi.

KİMLER?
Geçtiğimiz sezona Metin Yıldız’la başlayan Malatyaspor, Yıldız’ın birkaç hafta sonra istifa etmesiyle alt yapıda görevli Sinan Alkış tarafından bazı maçlara hazırlanmış, sonra da takımın başına Fahrettin Ömeroviç getirilmişti.

Ömeroviç’in, yeni sezon için Ankaraspor’la anlaşan Aykut Kocaman’ın ekibinde çalışma kararı nedeniyle ayrılmasından sonra Malatyaspor’un teknik direktör sorununun çözümü için girişimlerde bulunulduğu bildirildi.

Menajerinden gelen öneri üzerine kendisiyle görüşüldüğü ifade edilen Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller’in gündem dışı kaldığı, Samsunspor'un kendi görev talep eden hocası Orhan Kapucu'ya sıcak bakılmadığı öğrenilirken, halen Ünal Karaman, Mustafa Uğur, Kadir Özcan ve Mehmet Altıparmak isimlerinin gündemde olduğu, bu isimlerden bazılarıyla görüşüldüğü öğrenildi.

Ünal Karaman geçtiğimiz sezon son haftalarda Konyaspor'daki görevinden ayrılmıştı. Mustafa Uğur, Kayseri Erciyes'i süper lige çıkaran hoca olarak biliniyor. Geçen sezon Diyarbakırspor'u çalıştırdı. Kadir Özcan da, Kasımpaşa'yı süper lige taşıdı, ilk haftalarda başarılı olamayınca yerini Lorant'a bırakmıştı. Mehmet Altıparmak ise geçtiğimiz sezon Kartalspor'da görev yaptı.

Bu 4 ismin yanı sıra, 3 büyüklerden birinin teknik heyetinde görev yapan bir ismin de Malatyaspor’un teknik direktör alternatiflerinden biri olduğu, 4 isimden sonuç alınamazsa, bu isimle de görüşüleceği belirtilirken, kimliği hakkında bilgi verilmedi.

KISA SÜREDE SONUÇLANDIRILACAK..
Malatyaspor’un yeni sezon hazırlık programını Temmuz’un ilk günlerinde başlatacağı, bu nedenle Teknik Direktör sorununun birkaç gün içerisinde çözülüp, daha sonra futbolcu transferlerine yönelineceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız