SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kiralıklarını İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü, geçen sezon arasında kiraya verdiği 7 futbolcusunu geri almak üzere, yasal işlemleri başlattı. Bu futbolcular arasında, Sakaryaspor'a gittikten sonra bu takıma 20 gol kazandırıp, Süper Lige yükselmesinde büyük katkı sağlayan Taner Demirbaş da bulunuyor.

Malatyaspor Kulübü, devre arasında Güngör Tuğcu'yu Alanyaspor'a, Fehmi Berk Sarıtaş'ı Akçaabat Sebatspor'a, Mehmet Albayrak'ı Karşıyaka'ya, Taner Demirbaş, Ramazan Kahya ve Mehmet Budak'ı ise Sakaryaspor kulüplerine kiraya vermişti.

Süper Ligden düşen Malatyaspor, kiralık futbolcularını geri almak üzere, yasal presüdürü başlattı ve söz konusu futbolcuların kiralandığı kulüplere, bu futbolcuları geri istediğine ilişkin bildirimde bulundu.

Söz konusu kulüplere Malatyaspor Kulübü'nden gönderilen yazıda; futbolcuların 2005-2006 sezonu devre arasında Geçici Transfer Sözleşmesi yapılarak verildiği belirtildikten sonra, "Protokol maddesi gereği futbolcumuzukulübümüz geri almak istemektedir.Futbolcuyu geri almamız için 2005-2006 sezonu son müsabakasından itibaren 15 gün içerisinde tarafınıza bildirmek durumunda olduğumuzdan bu bildirimi yapıyoruz." denildi.

Malatyaspor'un, yasal haklarını yitirmemek için bu bildirimi yaparken, özellikle Taner Demirbaş'ın sözleşmesindeki bir madde nedeniyle, bu futbolcunun durumunun iki kulüp arasında yapılacak görüşmelerle sonuca bağlanabileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız