SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Kırıkkale İle Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. lig B grubu ekiplerinden Kırıkkalespor ile Eğridir Stadı’nda oynadığı özel maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Öte yandan, Başkan Vekili İlyas Karahan, 3 futbolcunun gündemlerinde olduğu haberlerini doğruladı.

KIRIKKALE MAÇI..
Kırıkkalespor'la yaptığı karşılaşmaya Bora-Mehmet Budak-Johansson-Toth Balazs-Eray-Ramazan-Taner-Celil-Serkan Bensol-Hakan-Atilla ilk onbiriyle başlayan Malatyaspor, ikinci yarıda Taylan-Aytaç-Ulaç-Effa-İlhan Var-Uğurtan-Katatua-Bülent ve Mehmet Albayrak’ı oyuna aldı.

Kırıkkalespor ilk yarıda 1-0 öne geçti. Malatyaspor, 35. dakikada Serkan Bensol’un ortasına kafayla vuran Taner’in golüyle eşitliği sağladı. 72. dakikada Effa bir top kapıp İlhan’a uzattı. Bu oyuncu çaprazdan bir vuruşla Malatyaspor’u 2-1 öne geçirdi. 90. dakika oynanırken gelen Kırıkkale golü sonucu belirledi.

Malatyaspor, Isparta kampında ilk maçında Sarıyer'le 0-0 berabere kalmış, ikinci maçında Antalyaspor'a 1-0 yenilmiş, üçüncü maçında ise Fethiyespor'u 2-0 yenmişti.

3 FUTBOLCU GÜNDEMDE..
Öte yandan, Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili İlyas Karahan; Konyaspor'lu defans oyuncusu Ümit Bozkurt, Beşiktaş'lı genç oyuncu İbrahim Kaş ve Antalyaspor kalecisi Şenol'la ilgilendiklerini doğruladı. Ümit ve Şenol'a tekliflerini ilettiklerini, bu futbolcuların süre istediğini belirten Karahan, İbrahim'in ise Beşiktaş kamp kadrosunda yeraldığını, kamp dönüşü bu takımın yapacağı değerlendirme doğrultusunda transferle ilgili durumun netleşeceğini kaydetti.

Bu arada, Malatyaspor'la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden, ancak bu işlem Malatyaspor'un itirazı üzerine iptal edilen Mustafa Özkan'ın, sarı-kırmızılı kulübe geri dönmeyeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız