SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Kocaelispor'dan Haydar 'ı İstemiş

A- A+ PAYLAŞ

Kocaeli'nde yayın yapan bir internet sitesi, Malatyaspor'un Kocaelispor'lu Haydar Koç'a transfer teklifi yaptığı iddiasında bulunurken, Malatyaspor Başkan Vekili İlyas Karahan, kendilerinin açıklayacağı isimler dışındaki transfer haberlerine itibar edilmemesini istedi.

KOCAELİ'NDEKİ İDDİA..
Özgürkocaeli.com'un haberine göre; Kocaelispor'da ilk yarının en başarılı ismi olarak dikkat çeken, Haydar Koç'a Malatyaspor ve Samsunspor kulüplerinden ciddi teklifler geldi. İki kulübün yöneticilerinin Başkan Mustafa Ekşi'yi arayıp hatırı sayılır bonservis bedeli Haydar'a da önemli transfer bedeli önerdikleri belirtildi.

Bu gelişme üzerine Başkan Ekşi'nin Haydar'la görüştüğü, gelen teklifleri ilettiği, düşüncesini sorduğu belirtildi. Haydar'ın Başkan Ekşi'ye, "Kocaelispor benim yuvam, huzurlu ve mutluyum. Gitmek istemiyorum. Tek düşüncem Kocaelisor'un Süper Lig'e çıkması” dediği, bunun üzerine Ekşi'nin Samsun ve Malatyaspor kulüplerini arayıp olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

KARAHAN "İNANMAYIN.."
Öte yandan, Malatyaspor Başkan Vekili İlyas Karahan, transferle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini, şu an için anlaşılan bir isim olmadığı gibi, transferle ilgili isimleri ortaya atılanların doğru olmadığını söyledi.

Karahan, "Transferin resmen başlamasına daha 10 gün var. Ama boş durmuyoruz, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an için anlaşılan kimse yok. Gazetelerde, internet sitelerinde transfer konusunda bazı isimler ortaya atılıyor, bunlar doğru değil. Bizden duymadıktan sonra bu tür haberlere kimse itibar etmesin. Bu tür haberler Malatyaspor'a fayda değil, zarar verir."dedi.

Karahan, geçtiğimiz Cuma gecesi İstanbul'da düzenlenen destek gecesinde maddi olarak beklendilerini bulamadıklarını, manevi olarak beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerini, bunun meyvesini daha sonra toplayacaklarına inandıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız