SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kombine Satışında

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da kombine bilet satışları başladı.

Kombine bilet satışları kapsamında Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı makamında ziyaret etti.

Yiğit, burada yaptığı konuşmada, "Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntıyı atlatma adına kombine kart bastırdık. Malatya halkına sunduk. Bu arada Malatyaspor'un eski futbolcusu ve İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı da ziyaret ettik. Kendisine de bir adet kombine bilet takdim edeceğiz. Malatyaspor'un geldiği durum hakikaten içler acısı. Yönetim kurulumuz üzerine düşeni yapıyor. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'da bizlere her zaman desteklerini veriyor ve bu yönde her zaman taahhütleri de var. Bu anlamda sivil toplum kuruluşları, Malatyaspor'un eski günlere gelmesi adına ellerinden geleni yapacaklardır. Bugün ilk ziyaretimizi İl genel Meclisi Başkanımız Naci Şavata Bey'e yaptık. Başkanımız manevi olarak her zaman yanımızda. Malatya kamuoyunu bilgilendirme adına da kendisinin bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, Malatyaspor'un 1966'da kurulduğunu ve üst düzeylere kadar çıktığını hatırlatarak, "Balkan kupasında oynayan Malatyaspor'un bugün 3. Lig'de oynaması bizleri üzüyor. Daha geçen sene Malatya'yı hatırladığımız da herkesin birbirine küstüğü, bağırdığı, Malatyaspor için her şeyimiz feda denilen bir ortamda, çekişmelerin ala gittiği bir futbol kamuoyunda bugün taşların yerine oturduğunu görüyoruz. Malatyaspor içine sürüklendiği borç batağından kurtulma çabası verirken, hayatiyetini de idame ettirmek zorunda olduğunu biliyoruz. Çünkü Malatyaspor kapanırsa, hiç kimse bundan karlı çıkmaz. Herkesin canı yanar. Malatya'nın da büyük şekilde canı yanar. Onun için biz Malatyaspor'un idame etmesini istiyoruz. Malatyaspor'a anahtar vurulmaması için Mustafa Korkmaz ve yönetimi görevi aldı. Şimdi kombine bilet bastırmışlar. İlkini ben alacağım. Bütün arkadaşlarımı da davet ediyorum. Bulunduğumuz makam itibariyle bize çok varlıklı insanlar gelmediği için bizim kanalımızla bu kombineleri satma durumumuz yok. Ama bu mesaj olsun; "Malatyaspor'a canımı veririm" diyen insanlar, canlarını vermesinler, kombine bilet alsınlar. İnanın böyle destek olursak, takımın da şevki artar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız