SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kombinelerine İlgi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 2005-2006 sezonu kombine bilet kartları, satışa çıkarıldığı ilk gün ilgi gördü. Taraftarlar, kartların satıldığı İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki karavan önünde kuyruklar oluşturdular.

Malatyaspor'un; 500 YTL ila 75 YTL arasında satışa çıkardığı kombine biletler için, sabah saatlerinden itibaren, satış işlemini yapan Tickettürk firmasının kullandığı karavanın önünde kuyruklar oluştu. İlk gün, saat 17.00'ye kadar 550 kombine bilet kartının satışının yapıldığı, internet satışlarının buna dahil olmadığı belirtiliyor.

“40. yılında takımının yanında ol!” sloganıyla satışa sunulan kombine biletleri alanlar 40. yıl kuruluş yıldönümü etkinliklerinden de yararlanabilecek.

Kartların fiyatları şöyle:

VIP Kırmızı 500 YTL
VIP Sarı 350 YTL
Numaralı 250 YTL
Kapalı A Üst 300 YTL
Kapalı A Alt 200 YTL
Kapalı B Üst 200 YTL
Maraton 150 YTL
Açık A 75 YTL

Ödemeler nakit, kredi kartı ile peşin veya kredi kartına 3 taksitte yapılabiliyor.

FOTOĞRAF: İlk gün, kombine bilet kartı almak üzere kuyrukta bekleyen taraftarlar.. (Selahattin GÖKATALAY)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız