SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kongre Yapacak

A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da yönetim kongre kararı aldı. 
  
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, 30 Kasım'da kongreye gideceklerini kaydetti. Korkmaz, Malatyaspor'u düşünerek kongre kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi; "Malatyaspor'u devraldığımız 20 Mayıs 2010 tarihinde adeta morga kaldırılmış bir cenaze vardı ortada. Halkın gözünde bitirilmiş, bütün varlıkları ellerinden alınmış, sadece ismi olan bir kulüp vardı. Biz Malatyaspor'un ölmediğini, ölmeyeceğini ve öldürülemeyeceğini kamuoyuna göstermek adına adeta seferber olduk. Bütün dar ve kısıtlı olan şahsi maddi imkanlarımızla 1'e 10 kapasiteyle çalışarak, olmaz denileni başarıp Malatyaspor sevgisini tekrar insanların kalbinde yeşerttik. İnsanların tekrar malatyaspor'u merak etmelerini başardık. Yapılan bu güzellikleri görüp tekrar maddi ve manevi olarak yanımızda olmalarını sağladık. Malatyaspor'u en iyi bir şekilde lige hazırlayarak, bölgenin en iyi transferlerini yaparak, Malatyaspor için büyük bir değer olan Hayati Palancı gibi bir hocamızı da takımın başına getirerek tekrar hedefi olan ve hedefe koşan bir takım kurduk. Bundan sonraki süreçte hedeflerin sapmaması için Malatyaspor'a daha çok zaman ayırmak gerektiriyor. Bizimde Malatya dışında yaşıyor ve yoğun çalışıyor olmamız sorun teşkil ediyordu. Çünkü İstanbul'dan Kulübü yönetmek ve onunla ilgilenmek Malatyaspor'a fayda sağlamayacaktır. Bunları göz önünde bulundurarak ve Malatyaspor Kulübünü düşünerek böyle bir karar alma ihtiyacı hissettim."
  
Yönetime aday olduğunu da açıklayan Korkmaz, "Yönetim kurulu olarak bugüne kadar maddi ve manevi olarak destek veren arkadaşlarımda endişelerime hak vererek, bundan sonraki süreçte yönetime talip olmuşlardır. Bu da beni gururlandırmıştır. İnanıyorum ki arkadaşlarım Malatyaspor'u en iyi bir şekilde yönetmeye ve Malatyaspor'u hak ettiği yere getireceklerdir. Bundan sonraki süreçte Malatyaspor'un hedefleri doğrultusunda yönetimde herkim olursa olsun maddi ve manevi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
  
Korkmaz, kongrenin 30 Kasım günü 10.30'da Malatyaspor tesislerinde gerçekleştireceklerini bildirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız