SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kongresi Ertelendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelendi. Kongre salonunda gergin anlar ve yumruklaşmalar yaşandı.

İlhan Kavuk'un başkanlıktan ve yönetimden istifası, yönetim kurulunun başkanlık görevine Dr. Kenan Kalı'yı getirmesinden sonra, 23 Ağustos'ta yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

Malatyaspor olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamaması ve her hangi bir adayında bulunmaması nedeniyle ertelendi.

Sabancı Kültür Merkezi'nde bugün yapılacağı bildirilen genel kurul saat 11.00'de başlaması ve 218 delegeden en az 110'unun genel kurula katılması gerekirken 30 dolayında genel kurul delegesinin hazurun listesini imzalaması dolayısıyla ve ciddi bir adayında bulunmaması sonucu yapılamadı.

CHP Milletvekili Mevüt Aslanoğlu ve Belediye Başkanı Cemal Akın ile mevcut Malatyaspor yöneticilerinin de bulunduğu Sabancı Kültür Sitesi'ne, bir gün önce yapılan görüşmelerin ardından kulüp başkanlığı konusunda ismi gündeme gelen Karagümrük eski başkanı Cengiz Günaydın ile aday olduğunu hafta içerisinde açıklayan galerici Erol Çevik'de geldi.

Kongre öncesinde yönetimle ilgili kulis çalışmaları sırasında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da bulunduğu odaya giren bazı taraftarlar, Haziran ayındaki kongrede eski başkan Haşim Karadağ'a karşı adaylığı düşünen, ancak o aday olmayınca kendisi de aday olmayan Hanifi Selimoğlu'na saldırdı. Kısa süreli bir arbedenin yaşandığı olay sırasında CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu odayı terketti.

Güvenlik güçleri ile kulüp yöneticilerinin yoğun uğraşları sonrasında olaylar büyümeden yatıştırılırken Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın'ın kaşına yumruk darbesi aldığı gözlendi.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra polis tarafından güvenlik için Sabancı Kültür Merkezi'nde bürokrat, basın mensubu, yönetici ve genel kurul delegeleri dışındakileri salon dışına, hatta Sabancı Kültür Merkezi sahası dışına çıkardı.

Yönetim oluşumu konusunda yaşanan gelişmeler nedeniyle başkanlık için isimleri geçen Cengiz Günaydın ile Erol Çevik'de genel kurul salonundan ayrıldılar.

Gerginlik nedeniyle daha önceden aday olduğunu açıklayan Karagümrük eski başkanlarından Cengiz Günaydın, adaylıktan çekilerek, bir daha aday olmayı düşünmediğini belirtti. Günaydın, "Malatyaspor hiç kimsenin umurunda değil. Ben üzerime düşeni yapmak için gelmiştim. Ama gelişmelerden dolayı aday değilim" dedi.

Daha önce adaylığını açıklayan Erol Çevik de, yaşanan gerginlik sonrasında aday olmadığını açıklayarak, salonu terk etti. Kongre için yapılan tüm girişimler ve kulis çalışmaları yetersiz kalırken, yeniden başkan olması için teklif götürülen İlhan Kavuk'un da teklifleri geri çevirdiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız