SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kongresi Ertelendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 28 Temmuz Cumartesi günü yapılması gereken olağanüstü kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için 4 Ağustos'a ertelendi.

Sabancı Kültür Sitesi salonunda yapılacağı bildirilen olağanüstü kongreye, kulübün sayıca 602'ye ulaştığı belirtilen üyesinden, yönetim kurulu dahil 40 civarında kişi geldi. CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu salona gelen ilk parlamenter oldu. Aslanoğlu, kongrenin yapılamayacağını öğrendikten sonra ayrıldı. Daha sonra AKP milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin salona geldiler. 4 milletvekili, bir odada kulüp başkanı Haşim Karadağ'la görüştüler.

Çoğunluğun olmadığı, yönetim kurulu üyelerinin imzasıyla tutanakla imza altına alındıktan sonra, kongre 4 Ağustos Cumartesi gününe ertelenirken, kulüp başkanı Karadağ, milletvekillerinin birlik ve destek tablosuna teşekkür etti. Milletvekilleri Fındıklı ve Çalık da Malatyaspor'a ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söylediler.

Bu arada, Malatyaspor yönetimi için şu ana kadar başka aday çıkmadığı, Karadağ yönetiminin İstanbul'da yapacağı görüşmelerin ardından, eski yönetici ve başkan adaylarından Necip Olgun'un 4 Ağustos'ta aday olabileceği öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız