SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kongresi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. 10.00'da başlaması gereken kongre, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4 Ağustos Cumartesi gününe ertelenecek.

Sabancı Kültür Merkezi salonunda yapılacağı belirtilen kongre öncesi; kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın Perşembe gecesi Malatya'ya geldiği, Cuma günü bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Olağanüstü kongre öncesi yönetim için başka aday çıkmadığı, mevcut başkan Karadağ'ın yeniden aday olacağı ifade ediliyor. Aday çıkması halinde Karadağ'ın aday olmaması olasılığı da konuşulanlar arasında.

Kongrede oy kullanacak üye sayısı ile kulüpten herhangi bir açıklama olmazken, bu sayının 550 civarında olduğu sanılıyor.

Diğer yandan, kongrenin "çoğunluk sağlanamama" ihtimalinin yüksek olması nedeniyle 4 Ağustos Cumartesi gününe ertelenmesinin de söz konusu olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız