SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kongreye Gidiyor

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Malatyaspor'un, bir yıl içerisinde 4'üncü kongreyi yapmayı planladığı, kongrenin 28 Temmuz tarihinde yapılacağı öne sürülüyor. Kulübün resmi internet sitesinde, kongreye dair herhangi bir bilgi yeralmazken, kongrenin 28 Temmuz'da yapılacağına ilişkin bazı yöneticiler kaynaklı açıklamalar yerel televizyonlarda yeralıyor. Bu haberlere göre Malatyaspor'un olağanüstü kongresi 28 Temmuz Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacak. Bu arada, kongre öncesinde, Haşim Karadağ yönetiminin göreve devam etmemesi halinde, kulübü yönetimsiz bırakmama adına göreve talip olacağını belirten eski başkan vekili İlyas Karahan alternatifinden sonra, Dr. Tuğrul Karaaslan'ın da nabız yokladığı öğrenildi.

Eski bakanlardan, MASTÖB Genel Başkanı Ahmet Karaaslan'ın oğlu olan, geçtiğimiz haftalarda AKP'den aday adayı olup listeye giremeyen Kalp Damar Cerrahı, işadamı Dr. Tuğrul Karaaslan'ın, "başkanlığa talip olacağını" açıklamadan önce bazı görüşmeler yaptığı bildirildi. Dr. Karaaslan'ın, Yalova'da cerrahi malzemeler üreten bir fabrikasının bulunduğu belirtiliyor.

Pazartesi akşamı TV Malatya'nın spor haberlerine bağlanan Dr. Karaaslan, Malatyaspor'un borçlarının yüksek olduğunu, eski ve mevcut başkanların alacaklarını silmesi gerektiğini ifade ederken, İstanbul'da bazı görüşmeler yaptığını, Çarşamba günü bu konuyla ilgili olarak Malatya'ya gelip bazı temaslarda bulunacağını, talip olup olmama kararını buna göre vereceğini söyledi.

Bu arada, yönetici kaynaklı olarak bazı basın organlarında kongrenin 28 Temmuz'da yapılacağına ilişkin haberler yeralmasına karşın, bu konuda bir karar alınıp alınmadığı net olarak bilinmiyor. Kongre ilanının yapılıp yapılmadığı konusunda da bir açıklama olmazken, bu konuda bilinenler, Malatyaspor Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde, 28 Temmuz'da yapmayı planladığı kongre için salon arayışı ile ilgili bazı başvurulardı. Belirtilen tarihte Belediye Konferans Salonu'nun onarımda olacağı, bu nedenle kulübün Sabancı Kültür Merkezi ya da Özel İdare Salonu'nun tahsisi için başvuru yaptığı bilgileri edinilmişti. Bu başvuruların olduğu dönemde, kulübün bazı yetkili ağızları, kongrenin Temmuz sonu ya da Ağustos başında yapılabileceğine ilişkin açıklamalarda bulunuyorlardı.

Alınmış bir kongre kararı kulübün resmi internet sitesinde ilan edilmediği için, netliği konusunda bir bilgi mevcut değil.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız