SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Kulisleri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da, takımın süper ligden düşmesinin ardından Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki mevcut yönetimin olağanüstü kongreye gidileceğini açıklamalarının ardından, başkanlığa aday olduğunu açıklayan eski yöneticilerden Haşim Karadağ'dan sonra, yine eski yöneticilerden Necip Olgun'un da kulislerde "nabız yoklamakta" olduğu öğrenildi. "Vali ve Belediye Başkanının onay vereceği aday çıkması halinde" görevi bırakabileceğini belirten Tanrıverdi'nin, Karadağ'ın adaylığını açıklamasından sonra herhangi bir yorum yapmadığı, "kulübün takvim gereği transfer, teknik direktör konusu, borç ödemeleri vs." dahil işlemleriyle ilgili olduğu belirtildi. Bu arada, mevcut yönetimin başkan vekili olan İlhan Kavuk'un da, kongre sürecinde "Hikmet Tanrıverdi'nin yanında" olduğunu ifade ettiği bildiriliyor. Diğer yandan, Malatyaspor'un olağanüstü kongresi için düşünülen tarihin 24 Haziran Cumartesi olduğu da haber alındı.

KARADAĞ AÇIKLAMIŞTI..
Malatyaspor'da daha önceki dönemlerde yöneticilik yapan, 2005 Ocak ayındaki kongrede Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimde yeralmayan ve İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Haşim Karadağ'ın, Malatyaspor Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Karadağ'ın, mevcut yönetimdeki isimlerden Özcan Kayhan, Ahmet Genç, Murat Gümüş, Ramazan Özdemir (Belediye Meclis Üyesi) ile eski yöneticilerden Nadir Alataş'ın desteğini aldığı öne sürülüyor.

Karadağ, önümüzdeki hafta sonunda Malatya'ya geleceğini, adaylığını açıklamadan önce yakın çevresindeki 2-3 kişi dışında kimseyle görüşmediğini bildirmişti.

TANRIVERDİ'NİN TAVRI..
Eski yöneticilerden Haşim Karadağ'ın adaylığını açıklamasından sonra, başkan Hikmet Tanrıverdi'nin bu konuda herhangi bir yorum yapmadığı, içerisinde bulunulan takvim gereği, Teknik Direktör, futbolcu transferi, kulübün bazı resmi kurumlara olan borçlarının ödenmesi gibi konularda yoğunlaştığı belirtildi.

Tanrıverdi'nin, kongreye kadar olan süreç içerisinde "devam edecekmiş" gibi yönetim faaliyetlerini sürdüreceği, ancak bu dönemde yapılacak tüm transfer görüşmelerinde de eğer kendisi görev almadığı takdirde, "yapılacak işlemlerin geri dönüşü olacak" bir şekilde işleri planladığı kaydediliyor.

Malatyaspor'da, Teknik Direktör Ümit Kayıhan'la Tanrıverdi'nin görüşeceği, ayrıca sözleşmesi devam etmesine rağmen ayrılmak isteyen 5-6 futbolcu ile ilgili değerlendirmenin yapılacağı, bu arada kiralık olarak verilen ya da Malatyaspor'da oynamak isteyen, bazıları daha önce de kadroda yeralmış isimlerle görüşüleceği öğrenildi.

OLGUN'UN DURUMU..
Mehmet Yaşar Çerçi ve Tanrıverdi başkanlıklarındaki eski yönetimlerde görev alan Necip Olgun'un da kongre öncesi adaylıkla ilgili karar vermeden önce nabız yoklamakta olduğu, bazı görüşmeler yaptığı kulislere sızdı. Olgun'un, bu görüşmelerinin sonucuna göre, çok kısa süre içerisinde kararını açıklayacağı ifade ediliyor.

Olgun'un, kendisiyle görüşen TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a, gelişmeleri takip ettiğini, bazı görüşmeler yaptığını, bu görüşmelerin ardından adaylığını açıklayabileceğini söylediği öğrenildi.

KAVUK, TANRIVERDİ'NİN YANINDA..
Diğer yandan, halen Malatyaspor yönetiminin Malatya kanadı başkan vekili olan İlhan Kavuk'un da, son gelişmelere karşın, tavrını "net" olarak Hikmet Tanrıverdi'nin yanında koyduğu bildiriliyor.

Kavuk'un, "Devam edeceksem Hikmet Tanrıverdi ile birlikte devam ederim. Aday olsa da olmasa da Tanrıverdi'yle birlikteyim. Bunun dışında bir oluşumun içerisinde yer almam. 5 yıl birlikte çalıştık. Aksi söz konusu değil." dediği belirtildi.

KONGRE TARİHİ 24 HAZİRAN..
Öte yandan, Tanrıverdi'nin geçtiğimiz hafta sonundaki basın toplantısında, 10 Haziran'da yapmayı planladıkları olağanüstü kongrenin, bu tarih ve bir hafta sonrasında salonların uygun olmadığı gerekçesiyle, 24 Haziran olarak düşünüldüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız