SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakiki' Malatyaspor Lige Galibiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2016-11-30 05:46:38
'Hakiki' Malatyaspor Lige Galibiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor, ligin ilk haftasına Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanan karşılaşmada Battalgazi Belediyespor’u 2-1 yenerek, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele ettikten sonra ‘ibretlik bir çöküş hikayesiyle amatöre kadar gerileyen Malatyaspor, ‘Efsane geri geliyor’ sloganıyla yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor. Malatyaspor’un Süper Lig’de kulüp başkanlığını yapan Hikmet Tanrıverdi ve işadamlarının destekleriyle güçlü bir kadro kuran sarı kırmızılılar, ligin ilk haftasında Battalgazi Belediyespor’u 2-1 yenmeyi başardı.

Malatyaspor’un takım kaptanı Engin Bilici, Malatyaspor’u hedeflediği ve layık olduğu yere taşımak istediklerini ifade etti.

Bilici, Malatyaspor’un iki sezondur transfer yasağının olduğunu, yasağın kalkmasıyla birlikte takımın iyi transferler yaptığını belirtti.

Tecrübeli futbolcu, Malatyaspor’un bulunduğu konumu hak etmediğini ifade ederek, “Malatyaspor’un aslında yeri BAL Ligi değil ama biz bir kademe yükseltmek istiyoruz. BAL Ligi’ne çıktıktan sonra Malatyaspor için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Malatyaspor isminin önemli bir isim olduğunu kaydeden Bilici, şunları söyledi:

“Malatyaspor’un şuan ki durumu Kocaelispor ve Sakaryaspor gibi bir durum. Sakaryaspor bir atak yaptı ve çıkmayı başardı. İnşallah bizde bir atılım yaparız ve şampiyon oluruz. Ondan sonrası da gelecektir. Malatyaspor marka değeri yüksek bir takım. İnşallah düşüncelerimizi yerine getiririz ve takımı BAL Ligi’ne çıkarırız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

malatyasporksm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor. Marifetiniz bol, menziliniz pak olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (7 yıl önce)
    Diyecek o kadar çok şeyler var ki.! Rabbime bin şükür.. Artık yılların efsanesi ayağa kalktı.Şimdi adım adım süper lige inşaallah.Şimdi görsünler o stad artık nasıl doluyor.Malatyalı özünü istiyor ve bekliyordu.İLKLERİN TAKIMINI gözlüyordu.Nihayet..3.lig de , 2.lig de, TFF 1.LİG de taraftar sayısıyla ilklerine bir ilk daha ekleyecek.27000 stad kapasitesi yetmeyecek.Söylemedi denmesin.HAYDİ KAPLANIM YOLUN AÇIK OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Tebrikler ve Başarılar sayılı günün ömrü kısa olur der büyüklerimiz 5 yıl çabuk geçer İnşallah tekrar süper lig görürüz senin Çakma olmayan ÖzveHakiki Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Iste benim takimim cakmasini hic sevemedim sevmek gelmedi herseyimizsin MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Keske logo da eski kaplanlı logoya dönse...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (7 yıl önce)
    Malatya'yı onurlu şekilde temsil etmiş büyük başarılara imza atmış şike ile düşürülüp bu duruma gelmiş efsane MALATYASPOR a sahip çıkmak gerekir. Yiğit düştüğü yerden kalkar Allah yardımcınız olsun başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (7 yıl önce)
    Efsaneler Ölmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Arkadaslar,sizlere,hak,veriyorum,ama,butun Takimlara,sahip,cikmamiz,gerekiyor,cunku Malatya,takimlari
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Arman yeter oralara Adıyaman, Urfa senin gönderdiğin bedava futbolcularla buralarda oynuyordu şimdi sen oralardasin yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilir seni oraya gönderenlerin Allah hakkından gelsin, bir kocaeli kadar takıma destek olamiyoruz bu takımı desteklemek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    "MALATYASPOR" adını söylerken bile tüylerim diken diken oluyor gönlümdeki yüreğimdeki yerini hiç bir kuvvet silemez dilerim ALLAH tan iyi günlerini tekrar görmemi nasip eder.BAŞARILAR DİLERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    malatyaspora taraftar desteği şart bu hafta hiç 1 kişi bile yoktu gelen battalgazibelediyesporun taraftarı 90 dk destek verdı lutfen malatyaspor maclarını sıtenızde yayınların mac gunlerı taraftar gelsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Amatör de bile olsa Malatyasporluyuz efsane asla yalnız değilsin inşallah layık olduğumuz süper lige çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    çakma değil gerçek Malatyaspor takımı bu duruma düşürenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Takımın da Allah yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla