SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Maça Hazır

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü Adana Demirspor ile kendi sahasında "seyircisiz" oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı- kırmızılı takım, İnönü Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayla ilgili son hazırlık çalışmasını Cumartesi günü Teknik Direktör Mustafa Taşar yönetiminde yaptı.

Şanlıurfa deplasmanından aldığı 1 puan nedeniyle primleri de Cumartesi günü ödenen Malatyaspor'un, Adana Demirspor maçında galibiyet için mücadele edeceği belirtildi.

Sarı- kırmızılı ekipte Alper ve Tuncay'ın sakatlıklarının devam ettiği, bir süre önce ameliyat olan Celil'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

İnönü Stadı'ndaki karşılaşmayı, İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden Osman Yiğit Uzer yönetecek. Karşılaşma, Malatyaspor- İskenderunspor maçındaki olay nedeniyle verilen ceza yüzünden seyircisiz oynanacak.

Öte yandan, 3. lig 5 grupta mücadele eden Malatya Belediyespor, 9 takımın yeraldığı bu grupta, haftayı "bay" takım olarak maç yapmadan geçirecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız