SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Maçı Bekliyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Kocaelispor maçından galibiyet bekliyor. Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde bu karşılaşmanın hazırlıklarını yapan Malatyaspor, Nurettin Soykan Tesislerinde kampa çekildi. Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, taraftarları maça davet ederek “Seyircimizin vereceği destekle doksan dakikayı galip kapatmak istiyoruz” dedi.

Son 2 haftada yenilgilerin üzüntü verici olduğunu anımsatan Cücemen “Ancak önümüzde bunu telafi etmek için önemli bir fırsat var. Şampiyonluk kovalayan Kocaelispor’u taraftarlarımızın maç süresince vereceği destekle yeneceğimize inanıyoruz. Bu sonuçla sıkıntılı bölgeden uzaklaşıp rahatlama olanağı yakalayacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. İyi bir takımız. Maçı kazanacak güçteyiz” dedi.

Kocaeli maçı biletlerin satışı devam ediyor. Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası ve ticketturk.com adresinden temin edilebiliyor. Maç günü, Cumartesi, stat önüne gişeler konulacak.

Bilet fiyatları şöyle:
Açık A : 1 YTL
Açık B : 1 YTL
Maraton : 3 YTL
Kapalı A : 5 YTL
Kapalı B : 5 YTL
VIP Ön : 5 YTL
VIP : 10 YTL
Misafir : 1 YTL

Karşılaşma D Spor Kanalından da saat 14:00'da naklen yayınlanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız