SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Maçı Seyircisiz

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Malatyaspor'un bu haftaki rakibi Giresunspor'a bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. Cezanın Pazar günkü Giresunspor- Malatyaspor maçında uygulanacağı, buna ilişkin Malatyaspor Kulübü'ne federasyon yazısı geldiği bildirildi.

Futbol Federasyonu yönetiminin değişmesinin ardından yeniden oluşturulan PFDK, olaylı maçlarla ilgili dosyayı Perşembe gecesi görüştü ve cezalar Cuma günü federasyonun resmi sitesinde yayınlandı.

PFK'nın Giresunspor'la ilgili kararı şöyle:

"10.02.2008 tarihinde Giresunspor-Gaziantep B.Ş. Bld. Spor arasında oynanan Bankasya 1. Lig müsabakasında GİRESUNSPOR Kulübü hakkında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle cezalandırılma istemi ile kurulumuza sevk edilen adı geçen kulübe; daha önce 23.09.2007 tarihinde oynanan Giresunspor-Mardinspor müsabakasında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 02.10.2007 tarih ve 2007-2008/120 E. ve 2007/189 K. Sayılı karar ile F.D.T.nın 31/2 maddesi uyarınca 15.000.-YTL para cezası verilmiş ve Tahkim Kurulunun 04.10.2007 tarihli toplantısında onanarak kesinleşmiş olmakla, bu kez aynı sezon içinde çirkin ve kötü tezahürat fiili ikinci kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/3 maddesi gereğince resmi müsabakayı kendi sahasında 1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VERİLMESİ'ne,"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız