SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Mağlup:0-2

A- A+ PAYLAŞ

3. lig 1. grupta yeralan Malatyaspor, İnönü Stadı'nda grubun lideri Ünyespor ile yaptığı karşılaşmada 2-0 mağlup oldu.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Bülent Çenet, Gökhan Osman Yamar, Emrah Öztürk, 4.Hakem Aynur Aysun Akar

MALATYASPOR: Önder, Sedat, Mehmet Yoldaş, Uğur, Cihan (Dk.36 Fethi), Mustafa, Talat, Hakan (Dk.51 Hakan), Raif (Dk.77 Halil), Mert, Güven

YEDEKLER: Mehmet Başkak, Harun, Mehmet Onur Yılmaz, Osman, Enes, Halil, Fethi

ÜNYESPOR: Hüseyin, Kemal, Celal, Emrah, Uğur, Kenan Çamoğlu (Dk.46 İbrahim), Hakan, Taner (Dk.73 Ekrem), Halil, Ali İhsan, Gökhan (Dk.78 Kenan Çankaya)

YEDEKLER: Semih, Kenan Çankaya, Ekrem, Bayram, Eren, İbrahim, Salih

GOLLER: Dk.18 ve Dk. 50 Hakan (Ünyespor)

SARI KARTLAR: Güven, Mert (Malatyaspor), Uğur (Ünyespor)

Karşılaşmanın 3. dakikasında Güven’in ara pasında ceza sahasına hareketlenen Raif, Ünyespor kalecisi Hüseyin ile karşı karşıya kaldı. Raif, topu kaleci Hüseyin’in üzerine vurdu.

Ünyespor’un 7. dakikada soldan geliştirdiği atakta Uğur, ceza sahasına uzun bir pas gönderdi. Topu kontrol eden Hakan, Halil’e pas verdi. Halil’in sert vuruşunda top kaleci Önder’de kaldı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Hakan’ın soldan kullandığı korner atışına Gökhan istediği gibi vuramayınca top kaleci Önder’de kaldı.

Maçın 18. dakikasında Ünyespor’un golü geldi. Malatyaspor’da Mert’in kullandığı korner atışını Ünyespor’da Emrah karşıladı. Emrah’ın uzun gönderdiği pasla buluşan Hakan, topu sürükleyerek, Malatyaspor ceza sahasına girdi. Hakan, kaleci Önder’in solundan topa sert vurarak, takımını 1-0 öne geçirdi.

22. dakikada Ünyespor’un geliştirdiği atakta Ali topu Hakan’a gönderdi. Hakan’ın ceza sahasından sert vuruşunu, kaleci Önder kornere çeldi.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Malatyaspor’da Raif’in ara pasında topla buluşan Güven, topa sert vurdu ancak top üstten auta çıktı.

33. dakikada orta sahadaki mücadelede Ünyespor’dan Hakan ile çarpışan Cihan’ın kafasında açılma meydana geldi. Cihan, ambulans ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

İkinci yarının 50. dakikasında Halil’in pasıyla topla buluşan Hakan, ceza sahasına girdi. Kaleci Önder ile karşı karşıya kalan Hakan, sert bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımının 2. golünü kaydetti. 0-2

77. dakikada Ünyespor’da Ali’nin kullandığı korner atışına Halil kafayı vurdu. Halil’in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Ünyespor’da kaleci Hüseyin’in kullandığı kaleci vuruşu, Malatyaspor’da Fethi’nin önünde kaldı. Fethi ceza sahası içerisinde Güven’e pas verdi. Güven’in vuruşunu kaleci Hüseyin kurtardı.

Maç konuk takımın 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız