SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Moralsiz

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana İstanbul'da bulunan teknik direktör Hayati Palancı katılmadı. Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat, Sakaryaspor maçını kazanarak, yollarına devam etmek istediklerini, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Takım içinde yaşanan sıkıntıların devam ettiğini ifade eden Fırat, "Sakaryaspor maçı sonrası Başkan Haşim Karadağ ve yönetim kurulu istifa etti. Yönetim kurulunun görüşmeleri devam ediyor. Bizler de çıkacak kararı bekliyoruz" dedi.

Futbolcuların büyük bir moral bozukluğu yaşadığını dile getiren Fırat, "Adanaspor maçı hazırlıkları başladı. Takım büyük bir moral çöküntüsü yaşadı. Bu işi devam ettireceksek, futbolcuların morallerini üst seviyeye çekmek zorundayız. Bizler bu işin bilincindeyiz. Matematiksel olarak Malatyaspor'un ligde kalma şansı devam ediyor. Ligde kalabilme iddiamızı sürdürebilmek için de Adanaspor maçından mutlaka puan almalıyız. Bizim kadar diğer takımların da işleri zor. Futbolcularımız da bu işin bilincinde.

Futbolcularımızla bir görüşme yaptık. Teknik direktörümüz Hayati Palancı da yarın yapılacak çalışmada takımın başında olacak. Elimizden geldiği kadar takımı Adanaspor maçına en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız. Burada herkese görev düşüyor. Taraftarımız, basın mensupları ve Malatya kamuoyu geçen hafta gerekeni yaptı. Malatyaspor, büyük bir camiadır ve bu zor durumun üstesinden geleceğine inanıyorum. Malatyaspor bizim takımımız ve bu takıma inancımız tam. Malatya kamuoyundan takıma aynı desteği vermesini bekliyoruz. Adanaspor maçından puan çıkarırsak, ligde kalırız. Bizim birbirimize inanmamız gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız