SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 'Morg Sokağı'na!..

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerini "sürpriz ve anlaşılmadık" bir şekilde adını değiştiren Malatya Belediyespor'a devreden Malatyaspor'un yeni adresi, "yok edilme" sürecine "yakışır (!)" bir adres olarak dikkati çekti. Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerini adını Yeni Malatyaspor yapan Belediyespor'a devreden, kendisi de bu takımın Yeşiltepe'deki yerine taşınan Malatyaspor'un yeni adresinin "Seyran Mahallesi, ADLİ TIP CADDESİ, Yeşiltepe-Malatya" olduğu bildirildi.

Adli olaylarla ilgili cesetlere otopsilerin yapıldığı, muhafaza edildiği morgun bulunduğu Adli Tıp Grup Başkanlığı'nın yeraldığı "ADLİ TIP CADDESİ"ne taşınan Malatyaspor'la ilgili bu ilginç tesadüf, anlamlı bulundu.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü'nün yaptığı futbolcu seçmelerine ilişkin olarak da kulüpten açıklama geldi. Söz konusu açıklama şöyle:

"Malatyaspor Kulübü olarak gelecek sezonki takımı oluşturmak adına yapılan futbolcu seçmelerine tamamı il dışından 50 futbolcu katılmıştır.

03-04 Temmuz Tarihlerinde Profesyonel Takım antrenörü Cafer Aypan gözetiminde gerçekleştirilen seçmelere altyapı teknik Sorumlusu Murat Taştan, antrenörler Rıza Açıkgöz, Ahmet Menevşe ve Halef Uluğ hazır bulundu. Seçmelerin sonunda bir rapor hazırlayan Cafer Aypan raporu Teknik Direktörümüz Mustafa Taşar’a sundu. Seçilecek futbolcular konusunda son kararı Teknik Direktörümüz Mustafa Taşar vericek.

Kulüp Genel Menajerimiz Aziz Yiğit ise yaptığı açıklamada; “Seçmelere Malatyadaki amatör takımlarda oynayan futbolcuları almadık. Bu konuda birkaç çelişki var. Biz yıllardır amatör takımları takip ediyor ve hemen hemen her maçı izlemeye çalışıyoruz. Devamlı izlediğimiz futbolcuları birde seçmeye katarsak etik olmaz diye düşünüyorum. Zaten Malatya amatöründe oynayan ve seçtiğimiz birkaç futbolcuyla görüştük.”

Genel Menajerimiz Aziz Yiğit yaptığı açıklamanın devamında; “Bunlardan Malatyagücünde oynayan Turgut ile yaptığımız görüşmede Malatya Demirspor ile anlaştığını belirtip yaptığımız teklifi ret etmiştir. Yine Malatyagücünden Can ile görüşülmüş ve halen kendisinden haber beklenmektedir. Bir başka isim ise Telekomspor’da top koşturan Sinan ile anlaşılmış, Sanayispordan Tugay’da ilgilendiğimiz futbolcular arasındadır. Tugay için önce Sanayispor Kulübü yöneticileri ile görüşeceğiz. Bu futbolcular ilk olarak almak istediğimiz futbolculardır. Bu futbolcuların dışında listemizde birkaç futbolcu daha var. Seçmelerin sonuçlarını ise Teknik Direktörümüz Mustafa Taşarın kararını bekliyoruz. Umarım Malatyaspor için en hayırlısı olur.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız