SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Olayları!..' (I)

A- A+ PAYLAŞ

FANATİK'in HABERİ:
...


Süper Lig şansını Play-Off'a bırakan Malatya'da son haftalarda neler yaşandı!

Herkesin sezon başında Lig A’nın favorisi olarak gösterdiği Malatyaspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Süper Lig’e direkt olarak çıkamadı ve işi Ankara’da oynanacak Play-Off’a bıraktı. Peki Malatya’da Ordu yenilgisiyle başlayan süreçte neler yaşandı?

Bülent’ten Kartal’a Suçlama

Orduspor deplasmanında alınan 1-0’lık yenilginin ardından soyunma odasında Bülent Akın ile teknik direktör İsmail Kartal arasında tartışma yaşanmış ve bu olayın üstü örtülmeye çalışılmıştı. Ordu maçından sonra hafta arasında yapılan bir antrenmanda Bülent’in, diğer futbolcuların yanında Kartal’a yönelik olarak, “Hoca sen yalancısın. Kimse seni sevmiyor. Kendi paranı alıyorsun. Bizim 22 maç başı alacağımız varken, bizi savunmuyorsun” dediği öğrenildi.

Bu olay üzerine Kartal’ın futbolcularına, “Çocuklar siz de böyle düşünüyorsanız, gereğini yapar hemen istifa ederim” dediği ve oyuncuların buna “Olmaz hocam” diye yanıt verdiği bildirildi.

Hoca Israr Edince...

Yaşanan bu gelişme üzerine yönetimin Kartal ve Bülent’i bir araya getirdiği ve tecrübeli futbolcunun bu toplantıda da aynı sözleri sarfetmesi üzerine Kartal’ın “Bu noktadan sonra ya o, ya ben” dediği kaydedildi. Bunun üzerine, yönetimin Bülent Akın’ı kadro dışı bıraktığı ifade edildi.

Kartal, Otelden Kaçtı

Aradan günler geçiyor ve Malatyaspor, geçen hafta Kocaelispor maçına çıkıyor... Deplasmandan 3-2 mağlup ayrılan ve şansını Play-Off’a bırakan Malatyaspor, akşam Green Park Otel’e döndüğünde 6-7 yöneticinin İsmail Kartal ile tartıştığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Kartal, gece yarısı otele gelen ailesiyle birlikte oteli terk etti.

Şenol’a Yapılanlar

Kocaelispor maçının ardından Serkan Bensol ve kaleci Şenol Karagöl kadro dışı bırakılmıştı. Bu konuyla ilgili olarak da Şenol şok iddialar ortaya attı. Tecrübeli file bekçisi, “Kadro dışı bırakıldığım bana resepsiyon görevlisi tarafından söylendi. Takımın odasından ayrılıp, normal bir odaya geçmem gerektiği ve gecelik olarak 120 YTL ödemem bildirildi. Benim 24 maç başı alacağım, 130-140 bin YTL para var. Takımla ilişiğimin kesildiğine dair yazı istedim vermediler. Şimdi yasal haklarımı arayacağım” dedi.

Futbolcular İsyan Etti

Ortaya atılan bir başka iddia da; Bülent Akın affedilip otele geliyor, Kartal bunun üzerine istifa ediyor, hocanın görevi bırakacağını öğrenen bazı oyuncular, Kartal oteli terk ettikten sonra Özcan Kayhan’ın yanına gidip, “Bülent Akın affedilirse, biz yokuz” diyor, Kayhan’ın ise buna, “Gerekirse PAF Takım’la sahaya çıkarız. Burada sözü yönetim söyler” diye cevap veriyor.

İşte Malatya’da son haftalarda yaşananlarla ilgili ortaya atılan iddialar... Bakalım bu yaşananlar Malatyaspor’u, pazar akşamı Play-Off’ta oynayacağı Altay maçında etkileyecek mi? Dün anlaşma sağlanan Metin Yıldız, takıma yeni bir rüzgar getirecek mi?

Malatyasporlu yöneticiler ne diyor? Yarın...

HAKAN CAN-FANATİK GAZETESİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız