SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor Onlardan Daha Kaliteli"

0
Güncellendi - 2019-08-15 23:15:23
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turuna kalan Partizan’ın teknik direktörü Savo Milosevic, iki maça baktıklarını turu geçmeyi hak ettiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup oldukları ancak tur atladıkları karşılaşma sonrası açıklama yapan Milosevic, “Maçı iyi oynadık. Erken gol yedik. İkinci yarıda da iyi oyun gösteremedik ama çok istekli ve hırslıydık o yüzden turu geçtik. Malatyaspor da ikinci yarıda fiziksel olarak düştü, bizim işimiz daha kolaydı. İki maça da baksak biz turu geçmeyi hak ettik” dedi.

Savo Milosevic, bir gazetecinin, “Sürprizlerle dolu bir gece oldu mu?” sorusuna “Ben ona katılmıyorum. Malatyaspor bize bir sürpriz yapmadı. Bir hata yüzünden erken gol yedik fakat Malatyaspor’un hızlı oynayacağını biliyorduk. 90 dakika hücum yapmaları mümkün değildi. Maç bizim beklediğimiz gibi geçti. Maçtan önceki toplantıda Malatya çok kaliteli bir takım, maçın bizim zor olacağını söyledim. Malatya’nın bize gol atması sürpriz değildi” şeklinde cevap verdi.

Milosevic, bir gazetecinin “Penaltı pozisyonu için ne diyeceksiniz?” sorusuna ise “Ben hakemleri yorumlamıyorum” cevabını verdi.

Malatya’da güzel bir atmosferin olduğunu kaydeden Savo Milosevic, “İki takım da çok güzel bir maç oynadı. Güzel bir stat ve atmosfer. Gazeteciler turu niye geçtiğimize kanıt bulmak istiyorlar. Malatyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Turu geçseler, tekrar onları tebrik ederdim” diye konuştu.

Milosevic, bir gazetecinin “Erken gol yemeniz oyun planınızı bozdu mu?” sorusuna ise “Gol bizim oyunumuzu etkilemedi. Tüm maçı istediğimiz şekilde oynadık” şeklinde cevap verdi.

Bir gazetecinin, “UEFA Disiplin Kurulu, ırkçı davranışlardan dolayı ceza 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Irkçılıkla ilgili nasıl bir mesaj vermek ister?” sorusuna, Milosevic, “Bizim stadımızda ırkçılıkla ilgili bir şey olmadı ve hiçbir zaman olmazda. Bizim öyle bir problemimiz yok. Bizim 2 Afrikalı, 1 Japon oyuncumuz var. Bizde gerçekten öyle bir şey yok. O söyledikleri şeyler bizim rakibimiz Kızılyıldız’ın taraftarıyla ilgili bir şey, onların takma adı da öyle. Irkçılıkla ilgili bir şey olmadı. Öyle bir problemimiz yok” cevabını verdi.

Savo Milosevic, “Turu geçtiniz, bir üst turda Molde mi yoksa Aris mi hangi takımı isterdiniz?” sorusuna ise “Düşünmedik. Malatyaspor onlardan daha kaliteli. Malatyaspor’u geçtiysek, onları da geçeriz” şeklinde cevap verdi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Basri (4 yıl önce)
    Ver gazı bu takım ve bu taraftar yermi yer.
    0
    0
    Yanıtla