SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor PAF Kazandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor PAF, İstanbulspor PAF’ı ikinci yarıda Yalçın’ın ayağından gelen golle geçmeyi başardı. Oyun kalitesinin düşük olduğu karşılaşmada gergin anlar yaşanırken, hakem İstanbulspor’dan bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Orduzu Pınarbaşı’nda oynanan karşılaşmayı Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Hakemler: Volkan İnce, Murat Üstünol, Fatih Mehmet Yavuz.

Malatyaspor: Emrah, Yunus, Sadık, Suat, Yalçın, Adnan, Vedat (Dk. 58 Orhan), Engin, Ergun (Dk. 82 Salih), Halil İbrahim, Bünyamin (Dk. 86 H. Kaya).

Yedekler: Mehmet Ali, H. Kaya, Erhan, Vahap, İzzet, Orhan, Salih.

İstanbulspor: Korcan, Yasin, Ferhat (Dk. 78 Çağrı), Ömer, Arif, Cemal, Burak, Seyidhan (Dk. 70 Sinan), Sezgin, Güney, Nihat (Dk. 33 Doğan).

Yedekler: Görkek, Andıç, Sinan, Koray, Çağrı, Doğan.

Sarı Kartlar: Halil İbrahim, Ergun, Vedat, Engin, Salih (Malatyaspor), Cemal, Burak (İstanbulspor).

Kırmızı Kart: Cemal ( Dk. 87 İstanbulspor)

Gol: Dk. 71 Yalçın.

Maçtan Önemli Anlar

6. dakikada Yalçın’ın ceza alanı sol çaprazından sert şutunu kaleci Korcan karşıladı.

37. dakikada Burak, savunmanın ofsayt zannıyla durakladığı bir anda, geriden fırladı, kale ağzına ortasını Doğan boş kale yerine kafayla sahanın içerisine yolladı.

59. dakikada Doğan’ın ceza alanı içerisinde dönerek attığı şut auta çıktı.

61. dakikada Burak sağ kanattan hareketlendi. Bu pozisyonda yan hakem Yavuz ofsayt bayrağını kaldırdı, ancak orta hakem İnce ısrarla oynattı. Burak altı pas ağzına kadar sokuldu, Emrah ile karşı karşıya kalıp vurdu, top yan direkten dışarı çıktı.

71. dakikada Malatyaspor öne geçti. Sağdan Engin’in ortasını izleyen Yalçın ilk pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca kaleci karşıladı. Yalçın dönen topu boş plaseyle boş kaleye bıraktı: 1-0.

75. dakikada Ergun, soldan ceza alanına giren Adnan’ı kaçırdı, bu oyuncu yakından plasesini yaptı, Korcan topu kornere attı.

78. dakikada Suat, Ergun’un kornerine yükselip kafayı vurdu. Top üstten dışarı çıktı.

86. dakikada Sinan ceza yayı üzerinden sert vurdu, Emrah topu tokatla karşıladı.

90+2 oynanırken Malatyaspor maçın ‘en kolay’ pozisyonunda golü atamadı. Gelişen kontratakta topu kapan Salih, altı pas ağzına kadar girdi, ortada sadece iki takım arkadaşı ve kaleci vardı, ancak Salih bu topu kaleciye çarptırdı ve pozisyon kornerle bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız