SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Pistte!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcularına, moral yemeği verdi.

Altın Kayısı Otel'de verilen moral yemeğine Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Dağıstanlı, Abdullah Aksoğan, Uğur Erdoğan, Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Kömürel, teknik heyet ve futbolcuklar katıldı. Altın Kayısı Genel Koordinatörü Bülent Arıduru yemekte yaptığı konuşmada, geç olmasına rağmen Malatyaspor teknik heyet ve futbolcuları ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Arıduru, bu tür organizasyonların kaynaşma ve bir araya gelmede büyük rol oynadığını belirterek, "Futbolcu kardeşlerimiz, yönetici, teknik heyet ve bizler şehir olarak hep bir arada olmalıyız. Turizm sektöründe hizmet veren oteller ve kamu kuruluşları sizleri kucaklamalıdır. Çünkü, birlikten kuvvet doğar. Genç futbolcu arkadaşlarımızın da bu tür birlik ve beraberliklere ihtiyacı var. Biz bu organizasyonların şehre de rehber olmak adına her ay belirli günlerde düzenlenmesini teklif ediyorum. Bu birlikteliklerde mutluluk ve hüzünlerimizi birlikte paylaşacağız. Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar da paylaşıldıkça çoğalır" dedi.

Malatyaspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı ise, Altın Kayısı Oteli yöneticilerine düzenledikleri bu organizasyon dolayısıyla teşekkür ederek, Malatya ile kenetlenme projelerinin devam edeceğini söyledi.

Teknik heyet ve futbolcular adına bir konuşma yapan takım kaptanı Fatih Sezer ise, konuşma öncesinde büyük alkış aldı. Kaptan Fatih, yoğun alkış altında konuşmakta zorlanırken, "Bize bu ortamı hazırlayan herkese teşekkür ediyoruz. Malatya'da bir ayaklanma başladı ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yemek sonrası teknik heyet ve futbolcular eğlenceli dakikalara imza attı. Kaleci Önder'in Türk Halk Müziği ile başlayan eğlence, aslen Trabzonlu olan Selim Akbulut'un kolbastı oyunu ile sürdü. Bütün futbolcular Selim'in çevresinde alkışlarla destek verirken, Selim'de Karadeniz'e has kolbastı oyunuyla izleyenleri coşturdu.

Çiftetelli oyunuyla süren eğlence futbolcuların 'Malatya Malatya' türküsü eşliğinde halay çekmesi ile sona erdi. Futbolcuların eğlencelerine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'da eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız