SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Play-Off'ta Sıkıntılı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:13
Malatyaspor Play-Off'ta Sıkıntılı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde play off maçları nefesleri kesti. 

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde şampiyon takımın belli olacağı play off’ta ikinci maçlar oynandı.

Grup lideri Tecdespor, Demirspor ile Yeşiltepe Stadı’nda karşılaşmadı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen Tecdespor, penaltı golüyle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Play off’ta puanını 4’e çıkaran Tecdespor, liderliğini sürdürdü.

Play off’a istediği gibi başlayamayan Malatyaspor ise Yeşilyurt İlçe Stadı’nda Doğanşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan karşılaşma 3-3 berabere sona erdi.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Play off grubunda Tecdespor 4 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta Demirspor ile Doğanşehir Belediyespor 2 puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alırken, Malatyaspor 1 puanla son sırada bulunuyor.

DÜŞMEME MAÇI YARIDA KALDI..

Bu arada, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden 2. lige düşecek takımı belirlemek amacıyla, Telekomspor ile Ataköyspor arasında çıkan maç yarıda kaldı. Yeşilyurt Stadı'nda oynanan maçta, Ataköy 2-1 önde iken 80. dakikada Ataköylü bir futbolcunun saldırdığı hakem, oyunu tatil etti. Bu maçla ilgili kararı lig tertip komitesi verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız