SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Puan Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Sakaryaspor'la yapacağı maçta puan hedefliyor. Sakarya deplasmanına sakat ve cezalılar nedeniyle 4 eksikle giden sarı kırmızılılar saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşmada iddialılar.

Sakarya maçı hazırlıklarını Cuma günü tamamlayan Malatyaspor kafilesi, Cumartesi günü saat 10.00 uçağıyla İstanbul'a hareket etti. Kafilede sakat olan Mahmut Acar, Güngör ve Hakan Söyler'in yanı sıra sarı kart cezalısı Selim ve ayrıca 3. kaleci Eray yeralmadılar.

Sarı-kırmızılı kafileye, Kadıköy'de eski yöneticilerden Fahrettin Kayhan bir öğle yemeği verdi. Yemeğin ardından kafile, otobüsle Sakarya'ya hareket etti ve saat 15.00'den itibaren Sakarya Grand Otel'de dinlenmeye çekildiler.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Sakaryaspor karşısında en az 1 puanı hedeflediklerini bildirdi.

13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Konya Bölgesi'nin süper lig klasman hakemlerinden Oktay Demiray yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız