SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Puan Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. lig lideri Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda lig ikincisi Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. 3. lig 1. grup ekibi Malatya Belediyespor ise İnönü Stadı'nda Nusaybin Demirspor ile karşılaşacak. Her iki maç da saat 16.00'da başlayacak.

MALATYASPOR PUAN PEŞİNDE..
Yaşadığı idari ve mali sorunlara rağmen, lig mücadelesini başarıyla sürdüren ve geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Malatyaspor, lig ikincisi Kartalspor'la oynayacak.

Bu maç için Cuma sabahı uçakla İstanbul'a giden aynı gün Pendik Stadı'nda çalışan Malatyaspor, Cumartesi günü de Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesislerinde son antrenmanını yaptı. Sarı kırmızılılar daha sonra Bostancı Greenpark Otel'de kampa girdiler. Sarı kırmızılı takımda cezası Mahmut, sakat olan Fevzi, Ulaç ve Emre Tayfur ile Engin ve Eyüp Kadri kadroda yeralmıyorlar.

İdari Menajer Adil Kınık, Kartalspor maçında İstanbul'daki Malatyaspor taraftarlarının büyük desteğiyle kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Kartalspor- Malatyaspor maçını Çetin Sarıgül yönetecek.

MALATYA BELEDİYE..
Malatya'nın profesyonel futboldaki diğer temsilcisi 3. lig 1. grup ekibi Malatya Belediyespor, bu sezon kendi sahasındaki ilk maçını Pazar günü Nusaybin Demirspor ile oynayacak.

İnönü Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan maçın kapalı tribün biletlerinin 2, açık tribün biletlerinin ise 1 YTL'den satılacağı bildirildi.

Öte yandan, Süper Gençler Ligi'nde Van 75. Yıl Stadı'nda oynanan maçta Malatyaspor Van Belediye ile 2-2 berabere kaldı. Malatyaspor Süper Genç takımının gollerini Mert ve Mustafa Olcaytu attılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız