SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Puanla Dönüyor:1-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takım 25. dakikada Mustafa Şahintürk'le öne geçerken, Malatyaspor ara transferde kadrosuna dahil ettiği Tayfun Seven'in 68. dakikada attığı golle buna karşılık verdi. Maçın oynandığı GASKi Stadı'nda Malatyaspor taraftarları için 55 kişilik yer ayrılırken, karşılaşmayı 50 dolayında taraftar izledi.

STAD: Gaziantep GASKİ

HAKEMLER: Yusuf Yılmaz, Bahtiyar Birinci, Murat Öztürk, 4. Hakem Nihat Akman,

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Eser, Mehmet Ayaz, Muhammet, Murat, Ulaş, Mustafa Şahintürk (Dk.76 Türker), Osman, Veysel (Dk.79 Uğur), İsmail (Dk.90+2 Serkan), Ufukhan, Mustafa Marangoz,

YEDEKLER: Yk.Halit, Süleyman, Mehmet Yılmaz, Serkan, Uğur, Yusuf, Türker,

MALATYASPOR: Emrah (Dk.46 Eray), Mahmut Acar, Mustafa Sert, Selim, Ramazan Kahya (Dk.75 Mehmet Budak), Serkan Dökme, Serdar Samatyalı, Güngör, Tayfun, Taner, Atilla (Dk.63 Zafer),

YEDEKLER: Yk.Eray, Muammer, Zafer, Engin, Caner, Mehmet Budak, Tayfur Emre,

GOLLER: Dk.25 Mustafa Şahintürk (G.Antep B.Belediye),Dk.68 Tayfun (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: İsmail, Murat, Osman, Mustafa Marangoz (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Atilla, Tayfun, Mustafa, Güngör, Eray (Malatyaspor)

4.dakikada Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Ramazan'ın kullandığı korner atışından gelen topa Güngör vurdu. Aut.

9.dakikadaki Gaziantep atağında Veysel topa ayak koydu. Emrah'ı kontrpiyede bırakan top, direğin yanından auta çıktı.

14. dakikada Gaziantep tehlikeli bir atak geliştirdi. Mustafa Şahintürk'ün pasına Muhammet Kaya çok sert vurdu. Top az farkla autta.

21. dakikada Gaziantep'in yarattığı tehlikede Kaleci Emrah gole izin vermedi. Ulaş'ın şutuna Emrah ayaklarıyla müdahale ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.

24. dakikada Gaziantep B.Belediye golü buldu. Malatyaspor defansının sık sık verdiği açıkların sonuncusunda topa sahip olan Mustafa Şahintürk, sert bir vuruşla golü kaydetti: 1-0

28. dakikada Ramazan Kahya'nın kullandığı serbest atıştan gelen topa Selim kafa vurmak için yükseldi, ancak vuramayınca top auta çıktı.

42. dakikada Gaziantep atağında Ulaş'ın ortasını Mustafa Şahintürk aldı ve topu kaleye göndermek istedi, ancak aut.

4. hakem ilk yarıda oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İlk yarının son dakikalarındaki bir müdahale sırasında sakatlık geçiren kaleci Emrah'ın yerine ikinci yarıda Malatyaspor'un kalesini genç Eray korumaya başladı.

48. dakikada Gaziantepli Ulaş, cezaalanına girmek isterken kendini yerde buldu. Açılan topu Selim kornere gönderirken, Gazianteplilerin penaltı itirazı vardı. Sonuç yok.

50. dakikada gelişen Malatyaspor atağında bu kez Atilla cezaalanında yere düştü, penaltı beklentisine karşın hakem oyunu devam ettirdi.

53. dakikada Mustafa Şahintürk yine Malatyaspor kalesiyle karşı karşıya kaldı, vuruşu yandan aut.

63. dakikada Malatyaspor'da Atilla'nın yerine Zafer oyuna dahil oldu.

68. dakikada Malatyaspor beraberliği sağladı. Serdar Samatyalı'nın ortaladığı topla arka direkte buluşan Tayfun, plase bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-1

71. dakikada Malatyaspor Taner'le gole yaklaştı. Bu futbolcunun vuruşunda top kaleciden döndü, ikinci vuruş autla sonuçlandı.

75. dakikada Malatyaspor'da Ramazan'ın yerine Mehmet Budak oyuna girdi.

80. dakikada Taner'in kafa şutu auta çıktı.

88. dakikada Zafer'in ortaladığı topa Serdar'la birlikte Taner yükseldi. Taner'in vuruşu, defansa çarpıp kornere çıktı. Malatyaspor kornerden sonuç alamadı.

89. dakikada Taner'in cezaalanının ön çizgisi üzerinde kontrol ettiği topu kaleye şutladı. Az farkla aut.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma 1-1 berabere bitti.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız