SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Rövanş Peşinde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İstanbul yolculuğuna "3 puan hedef ve umuduyla" çıktı. Kafileye sakat ve cezalı oyuncular da dahil edildi. Bu arada, Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye- Malatyaspor maçı için, taraftarı stada ulaştırmak için çeşitli önlemler alındığı, birçok semtten stada otobüsler kaldırılacağı bildirildi.

MALATYASPOR'DA SON ÇALIŞMA..
Lig ikinci 47 puanlı Malatyaspor, kendisiyle aynı puana sahıp ve averajla üçüncü sırada yeralan İstanbul B.Belediye ile oynayacağı maç için, son antrenmanı Cuma günü yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Ligin ilk yarısında İstanbul B.Belediye'ye kendi sahasında 2-1 yenilen Malatyaspor, Pazar günkü maçta rövanşı almayı hedefliyor.

Futbolculara, Perşembe günü de İstanbulspor deplasman beraberliği ve Akçaabat Sebat iç saha galibiyeti nedeniyle toplam 105 bin YTL prim ödemesi yapıldığı da belirtildi.

İSTANBUL KAFİLESİ..
Malatyaspor, İstanbul yolculuğuna Cuma gecesi çıkan Malatyaspor kafilesinde, cezalı olan Kaleci Şenol ve sakat olan Ulaç da dahil olmak üzere kadrodaki 23 futbolcunun tamamının yeraldığı, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte kafilenin 30 kişiden oluştuğu bildirildi.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ali Cici'nin başkanlığını yaptığı kafilenin İstanbul Merter'de Güneş Otel'de kamp yapacağı, Cumartesi günü Galatasaray Florya Tesisleri'nde hafif bir ter çalışmasıyla maç hazırlıklarını tamamlayacağı belirtildi.

İSTANBUL'DAKİ ORGANİZASYON..
Selçuk Dereli'nin yöneteceği, D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak ve saat 13.00'de başlayacak olan maç için, Malatya taraftarına herhangi bir kontenjan sınırlaması konulmaması nedeniyle ilginin fazla olması bekleniyor.

Malatyaspor yönetiminin; taraftarların Olimpiyat Stadı'na taşınması için Aksaray meydanından 30, Esenler Dörtyol'dan 10, Bağcılar meydanından 30, Beşyüzevler Karadeniz Mahallesi'nden 5 ve Güngören Köyiçi'nden 20 olmak üzere toplam 95 otobüs kaldıracağı da açıklandı.

Maç biletlerinin 10 YTL olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız