SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Sahaya Çıkacaktır'

A- A+ PAYLAŞ

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Malatya'daki sportif tesisleri gezerek minik basketbolcularla basketbol oynadı.

Bakan Özak, Malatya ziyaretleri kapsamında İnönü Stadyumu'nu gezerek stat hakkında bilgi aldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'na geçen Özak, buradaki minik basketbolcular ile basket oynadı. İlk atışında sayı bulamayan Özak, ikinci atışında sayı yapınca salondaki öğrenciler ile öğrenci velileri alkış ve tezahüratta bulundu.

Özak, daha sonra Kapalı Yüzme Havuzunu gezdi. Havuz çıkışı minik bir çocuk Özak'ın yanına gelerek, "Polis amcalar bizi dövecekmiş, arkadaşlarımız söyledi" diyen çocuğu polis otosunun yanına götürdü. "Polis Amca" diyerek polis otosunu durduran Özak, kendisine arkadaşlarını şikayet eden çocuk ile polis memurunu kucaklaştırdı. Minik çocuğa polislerin yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgilerde veren Özak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nden ayrıldı.

Devlet Bakanı Özak daha sonra Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'ne gelerek, Malatyaspor'un son durumu hakkında bilgi aldı. Cep telefonuyla Malatyaspor'da serbest kalan ve Samsun'da bulunan Celil Sağır ile görüşen Özak, "Celil'in Malatyaspor'dan 85 bin TL alacağı varmış. 50 bin TL'sinden vazgeçiyor. 35 bin TL verilirse Malatyaspor'da oynayabileceğini söyledi. Malatyaspor sahaya çıkacaktır" dedi.

Malatyaspor yönetimi tarafından Özak'a arkasında ismi yazılı olan 44 numaralı Malatyaspor forması hediye edildi. Bakan Özak, yeni yapılması planlanan stat alanı, Kale ilçesi su sporları merkezi ve İnönü Üniversitesi kapalı spor salonlarında incelemelerde bulundu.

TRABZONSPOR ÜZÜNTÜSÜ..
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında sahasında Toulouse takımına 3-1 yenilmesinin üzüntüsünü yaşadı.

Malatya ziyareti kapsamında Anemon Otel'de dinlenerek uçak saatini bekleyen Bakan Özak, burada UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor-Toulouse FC maçını televizyondan izledi. Bakan Özak ile birlikte maçı Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de izledi.

Eski başkanı olduğu takımın 3-1'lik skorla Fransız takımına yenilmesi karşısında morali bozulan Bakan Özak, maçla ilgili yaptığı yorumunda, "Trabzon için iyi olmadı. İnşallah diğer takımlar iyi sonuç alırlar. Rakip takım her açıdan, teknik açıdan, taktik açıdan iyi bir takım. Savunması da iyi. Trabzonspor kazanmak için bir ara zorladı, fakat başaramadı, gol kaçırdı. Sonradan da oyun koptu. Geçmiş olsun diyelim" diye konuştu.

Takıma takviyenin şart olup olmadığı ile ilgili bir soruya ise Bakan Özak, "Her takıma takviye şart. Oyuncular daha iyi oynayabilirler" cevabını verdi.

Bakan daha sonra Malatya'dan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız