SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Sakaryaspor'la Oynadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçını, 2. Lig A kategorisi ekiplerinden Sakaryaspor'la oynadı ve maçı 1-0 kaybetti. Bu arada, Teknik Direktör Ziya Doğan, ilk yarıyı ve ligi değerlendirdi.

SAKARYA MAÇI..
Takımın kamp yaptığı Arcadia Otel'in sahasında oynanan karşılaşmayı Sakaryaspor, 43. dakikada Ömer'in hatalı geri pasını kapan Murat'ın attığı golle 1-0 kazandı. Malatyaspor, bu karşılaşmadaki futboluyla göz doldurmadı.

Malatyaspor, Çarşamba günü Antalyaspor'la oynadığı karşılaşmada da 3-1 mağlup olmuştu.

ZİYA DOĞAN'IN DEĞERLENDİRMELERİ..
Antalya'da, ilk yarıyı ve ligi değerlendiren Teknik Direktör Ziya Doğan, kötü başladıkları ligde son haftalarda aldıkları sonuçlarla biraz kendilerini toparladıklarını, ancak bunun ikinci yarı için yeterli olmayacağını belirtti.

Takım olarak ikinci yarıda kötü gidişe 'dur' demek için kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Doğan, "Çek Cumhuriyeti'nden aldığımız 3 yeni oyuncu, kadromuza dahil oldu. Ayrıca Gençlerbirliği'nden Sertan, Ankaragücü'nden Evren ve Denizlispor'dan Serdal kamp kadromuzdaki yerini aldı. İkinci yarıdaki amacımız elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip düşme potasının üzerine çıkmak" diye konuştu.

Süper Lig'deki diğer takımları da değerlendiren Doğan, Fenerbahçe'nin elindeki rahat imkanları değerlendirip hakkını verdiğini, ancak ligin kendisine göre en iyisinin, zor günler geçirmelerine rağmen elindeki kadroyla en iyisini yapan Galatasaray olduğu ifade etti.

Doğan, kulüplerinde sıkıntı olmamasına rağmen beklenini veremeyen Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un ise ligin kötü takımlarından olduğunu öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız