SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Sezon Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:11:01
Malatyaspor Sezon Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme takımlarından Malatyaspor, sezon açılışını gerçekleştirdi. 

Yeşiltepe’de bulunan Malatyaspor Tesisleri’nde sezon açılışı dolayısıyla teknik heyet ve futbolculara yemek verildi. Yemek davetine Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor Kulübü Yöneticisi Muharrem İmik, Malatyaspor Teknik Sorumlusu Muharrem Zeyno, Antrenör Ahmet Tataroğlu, kaleci antrenörü Hüseyin Ökke ile futbolcular katıldı.

Yemek davetinin ardından bir açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, “Malatyaspor, geçen sezonki olaylardan sonra bu sene Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek. Takımımız bu anlamda top başı yaptı. Bizde sezon açılışı anlamında bir yemek daveti verdik. Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanımız Ali Özkan’da bizimle birlikte oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

FİFA Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu transfer yasağı cezası nedeniyle U-19 1. Küme Ligi takımının 1. Amatör Küme Ligi’nde de mücadele edeceğini kaydeden Kapkıner, “U-19 1. Küme Ligi takımımız yeni kurulan bir takım değil. Geçtiğimiz sezon takımımız şampiyon olmuş ve Adana’da grup müsabakalarına katılmıştı. Tabi bu takımımıza 3 futbolcu takviye ettik. Hepsi yetenekli ve kabiliyetli çocuklar. Malatyaspor’un en kötü zamanında o formayı ıslatıyorlar. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Çok iyi bir ekip. Kendilerinden çok ümitliyiz. FİFA Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu ceza nedeniyle Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde de bu futbolcularımızla mücadele edeceğiz. Yaşı büyük olan ve U-19 1. Küme Ligi’nde oynayamayan birkaç futbolcularımızı da takıma takviye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Malatyaspor yöneticilerinin yargılandığı dava ile ilgili de bir değerlendirmede bulunan Kapkıner, “Biz Malatyaspor adına çok umutluyuz. O dava bence Malatyaspor’un lehine sonuçlanacaktır. Malatyaspor, bu davayı mutlaka kazanacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız