SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Sezonu Açtı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor sezon açılışını yaptı.

Yeşiltepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen sezon açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, Malatyaspor Takım Genel Menajeri Aziz Yiğit, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Burada bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Malatyaspor'un içine düştüğü bunalım sürecinde takıma sahip çıkan Mustafa Korkmaz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Belirli bir güveni ve seviyeyi yakalamada büyük bir gayret gösteriyorlar. Sizleri görünce 1966 aklıma geldi. Malatyaspor ilk kurulduğunda geçtik. Benim gönlüm arzu eder ki genç futbolcular Süper Lig'de olduğumuzu dönemde olsun ama gençler hovardaca harcandı. Ancak bu anlamda Malatya'ya sahip çıkma adına forma aşkıyla hareket
edeceksiniz. 3. Lig'de yapacağınız maçlarla kariyerinizi ortaya koyup, kendi önünüzü açacaksınız. Malatya futbolu ve Malatya sporu adına güzel şeyler oluyor. Ama en güzelini sizler yakalayacaksınız" dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, Malatyaspor'a yeni sezonda başarı dileğinde bulunarak, "Yıllardır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda görev yaptım. Hep sizin gibi gençleri bir yerlere gelmesi için uğraştık. Ama bu anlamda sizleri burada görmekten dolayı mutluyum. Malatyaspor'un düştüğü bu durumda başkanımızın mücadelesini yakinen takip ediyorum. Başaracağına inanıyorum. Ama sizler açısında da şöyle değerlendiriyorum ki, her türlü olumsuzluklara rağmen mazisi çok parlak olan, düştüğü durumda bile Malatyaspor'un marka olduğunu unutmayın. Burada sporcu olmanın özelliği ve ayrıcalığını bu yaşta yaşayacaksınız. İyi değerlendireceğinizi ümit ediyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz da, "Gönül isterdi ki çok daha büyük bir kalabalıkla sezon açılışı yapalım ama Malatyaspor'un içinde bulunduğu durum itibariyle bundan fazlasını da beklemememiz gerekiyor. Ama şunu kesinlikle söylüyorum ki, Malatyaspor bir marka ve değerdir. Bu değerin kıymetini ne kadar bilirsek, bu değer o kadar hızlı şekilde yükselecektir. Vermiş olduğumuz mücadeleyle bunu sağlayacağız. Malatyaspor'un geldiği nokta hepimize ızdırap veriyor. Herkesin öcü gibi görüp, uzaklaştığı bir dönemde takıma talip olduk. Bu zorluğu bilerek talip olduk. Çok büyük ikili ilişkiler içerisindeyiz. Kulübün önündeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Önümüzün açılması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, yeni sezonun takım için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından antrenman öncesi kurban kesildi. Teknik heyet ve futbolcular kurban kanını alınlarına ve kramponlarına sürdü. Sezon açılışı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız