SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Sezonu Açtı

A- A+ PAYLAŞ

 Geçtiğimiz sezon 3. Ligden Amatör lige düşen ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)'nde mücadele edecek olan Malatyaspor, sezon açılışını gerçekleştirildi.

Yeşiltepe sentetik çim sahada gerçekleştirilen sezon açılışında bir konuşma yapan Malatyaspor kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, “Özlenen bir tabloyu yaşıyoruz. Yaklaşık 3 senedir transfer engeliyle karşı karşıya olan Malatyaspor’da dışardan transfer yapamamanın üzüntüsünü yaşıyorduk. Amatörde bu sorun ortadan kalktı. Bizde geleceğin Malatyaspor’unu oluşturma adına Türkiye geneli oyuncu seçmeleri yaptık. gelecek yılda bizi omuzlayacak futbolcuları kadromuza kattık” dedi.

BAL liginin zorlu geçeceğini kaydeden Korkmaz, “BAL ligi zorlu geçecek bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Malatya bölgesinde amatör ligi iyi bilen, fizik olarak güçlü ve bizi bu ligde taşıyabilecek genç kardeşlerimizle de devam ediyoruz. Bu yıl inanıyorum ki, tekrardan özlenen Malatyaspor’u oluşturacağız” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız