SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor SG Galip

A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi ( DSGL) Malatya Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor Süper Genç takımı, Malatya Belediyespor Süper Genç takımını 2-0 yendi.

Orduzu Pınarbaşı Sentetik sahada oynanan Malatya derbisinde, Sarı-Kırmızılı takımın gollerini Miraç ve Raif kaydetti.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Levent Köksal, Malatyaspor'un maçı kazanmayı daha çok istediğini ve hak edenin maçı kazandığını söyledi. Köksal, kendi takımlarının sahada isteksiz olduğunu belirterek, "İki takım arasında centilmence bir mücadele oldu. Ancak, Malatyaspor Süper Genç takımı daha istekliydi. Sonuçta da maçı isteyen kazandı, tebrik ediyorum" dedi.

Hakem kararlarını ağır bir dille eleştiren Köksal, "İki takımda maç içinde normal sertlikte mücadele etti. Ancak, maçta yediğimiz sarı kartlara bakın 2-3 tane boş yere kart gördük. Hakemler iyi niyetli olsun. Herkes iyi niyetli olarak mücadele ediyor ama oyuncu hafiften dokunuyor, hemen kart gösteriliyor. Bu kadar kuralcılığı ben Malatya'da gördüm" görüşünü savundu.

Malatyaspor Süper Genç Takımı Antrenörü Mahmut Evren ise, takımın özellikle ikinci yarıda istediği futbolu ortaya koyduğunu ve kendilerinin maçı kazanmayı daha çok istediklerini, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Takım Kaptanı Osman da, hafta içinde maça iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Van Belediyespor deplasmanında aldığımız mağlubiyet sonrası hepimiz Malatya Belediyespor ile kendi sahamızda oynayacağımız maça iyi hazırlandık. Saha da maçı kazanmayı daha çok isteyen taraf bizdik. Bu galibiyeti bugün doğum günü olan Antrenörümüz Mahmut Evren'e armağan ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız