SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor Şişirme Oynuyor!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İstanbulspor Teknik direktörü Abdullah Avcı ise, kendilerinin ayağa pas yapan, Malatyaspor'un ise "şişirme" oynadığını öne sürdü.

PALANCI'NIN AÇIKLAMALARI..
Palancı “Maç için fazla yorum yapmayacağım. Kazanmak için zannediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık. Maalesef 5-2 pozisyonda 2 tane gol yedik. Bu maç bitti. Çok farklı kazanabilirdik ama mağlup olduk” dedi.

Palancı “Bugüne kadar hiçbir maçta girmediğimiz kadar pozisyona girdik. Üretkendik. Gol bölgelerinde bence İstanbulspor’a şans yardım etti” diye konuştu.

Palancı, bir soru üzerine, hakem hakkında konuşmanın “kendi tarzı olmadığını” söyledi. Palancı ““Penaltı mı değil mi herkes (televizyon yayınını kast ederek) gördü” dedi.

Malatyaspor çalıştırıcısı, İstanbul BŞB Teknik Direktörünün Malatyaspor’un şişirme toplarla oynadığı iddiasında bulunmasının belirtilmesi üzerine şöyle dedi:

“Şişirme top derlerse, bir teknik adam bunu söylüyorsa, ben bugün oynanan oyunda bunu kabul etmiyorum. Oyunun her bölgesinde rakipten daha üstündük. Rakip sadece kontrataklarla etkili olmaya çalışan bir takım. Biz kenarlara getirdiğimiz ortalarla en az on tane pozisyon ürettik.”

AVCI'NIN YORUMU..
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Malatyaspor’un geçen sezon Süper Ligden “son anda” düşmüş, ligin renkli takımlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Avcı, genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların kaynaştırarak bir takım kurduklarını belirterek “Biz rakip kim olursa olsun kazanma duygusuyla oynayacağımızı maçtan önce söylemiştik. Yaptığımız mücadele, girdiğimiz pozisyonlarla bunu hak ettik. Malatya takımı bizi biz de onları tanıyorduk. Onlar şişirme toplarla oynayacaklardı. Biz ayağa pas yapan takımız. Birçok pozisyona girdik. Kaybedebilirdik de… Son 10-15 dakika bir oyuncumuz sahada sakat sakat oynadı. Bir oyuncumuz kırmızı kart görmüştü. Dolayısıyla 9 kişi mücadele ettik. Kazanmak güzel bir duygu” diye konuştu.

Bir gazetecinin, Malatya maçı ve önceki maçlarda şans faktörünün takımlarından yana olduğunu söylemesi üzerine Avcı, şansın futbolun içinde olduğu karşılığını verip, başarılarının şansa bağlanmasını kabul edemeyeceğini söyledi. Avcı, Malatyaspor’un bir topunun direkten döndüğünü ama kendilerinin de maç golsüz giderken bir toplarının direkten döndüğünü anımsattı. Avcı “Biz futbol oynamaya çalışan takımız. Malatyaspor şişirme oynuyor. Ben bunu söylemek istedim. Allah bizim de Malatyaspor’un da yardımcısı olsun. Çok renkli bir lig geçiyor” dedi.

Avcı, ilk yarı sonunda sakatlanan kaleci Mehmet Ali’nin sağlık durumu hakkında net bilgisi olmadığını belirtti. İstanbul çalıştırıcısı, hakemleri nasıl bulduğunu soran bir gazeteciye “Ben çalıştığım milli takımlarda bu ülkeye fair play kazandırmış bir teknik adamım. Bu oyunda seyirci, teknik adam, hakem, verdiği demeçle yönetici, herkes hata yapabilir. Prensip kararı aldım. Hakemler hakkında konuşmayacağım” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız