SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor Siyaset Üstü.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:25
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor taraftar derneği üyeleriyle bir araya geldi.Ağbaba, Malatyaspor’un kentin en önemli ortak paydası olduğunu belirterek, Malatyalıları takımlarına sahip çıkmaya çağırdı. Ağbaba, Tarsus deplasmana katılmak isteyen taraftarlar için araç sözü verdi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ve taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarlara Malatyaspor kaşkolu hediye etti. 

Ağbaba, “Malatyaspor olarak zor dönemden geçiyoruz. Ama umutsuzluğa kapılmamak lazım.Önümüzdeki günlerde çok daha iyi sonuçlar alırız.Malatyalılar daha mutlu olur.Malatyaspor çok önemli.Kentimizin ortak kurumlarının en önemlisi.Her siyasi partinin, her görüşün değer vermesi gereken bir kurum.Malatyaspor siyaset üstü. Hepimizin ortak noktası.Malatyaspor hepimizi bir araya getiriyor.Malatyaspor başarısız olunca tüm Dünya’da yaşayan Malatyalılar üzülüyor.”ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor’a yapılan haksızlıkları gündeme getirdiklerini belirterek “Umarım bundan sonra hiç haksızlığa uğramayız.Geçmişteki UEFA’ya katıldığımız günlerdeki gibi başarılara imza atarız. Ama o günlere geri dönmemiz için sadece sizlerin mücadelesi yeterli değil, siyasetçiler, kenti yönetenler ve en önemlisi Malatyalılar takımı  sahiplenmesi gerekiyor.Gittiğim ilçelerde, ziyaret ettiğim köylerde Malatyaspor’a sahip çıkılmasını istiyorum.Kuluncak’ta ki, Darende'deki, Doğanşehir’de ki insanlar maçlara katılarak takımlarına sahip çıktıklarını gösterecekler.Gittiğim yerlerde insanlara kaşkol dağıtıyorum.’Alın bu kaşkolları, Malatyaspor’un ilk maçına gidip, takımınıza sahip çıkın’ diyorum” ifadelerini kullandı.

HEKİMHAN VE ARGUVAN’DAN MALATYASPOR’A DESTEK

Ağbaba, “80 li yıllarda, takımımızın namaglup olduğu zamanlarda ilçelerden, köylerden Malatyaspor karşılaşmalarını izlemek için otobüsler kalkardı.İnşallah o günleri tekrar yakalayacağız.” Diyen CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “Buradan bir çağrı yapalım, gençlerimizi, kadınlarımızı tüm Malatyalıları Malatyaspor maçlarını izlemeye davet ediyoruz. İki Belediyemiz var. Hekimhan ve Arguvan Belediye başkanlarımız, Malatya’da maç olduğu günler, gençlerimizin maçları izlemesi için katkı sunacaklar.Umarım diğer belediyelere örnek olur.Tarsus Maçı için de taraftarlarımıza araç desteği vereceğiz” dedi. 

AĞBABA’YA TEŞEKKÜR 

Taraftarlar adına yapılan konuşmada Veli Ağbaba’ya sorunlara sahip çıktığı için teşekkür edilirken ; “Ortak paydamız Malatyaspor olmalı. Deplasman maçlarına gitmek istiyoruz. Ama sürekli cezalar veriliyor.Tahkim kurulunun verdiği cezadan dolayı maçımız seyircisiz oynanacak.Bu bizim sahipsizliğimizi gösteriyor. Allah razı olsun siz destek veriyorsunuz, sorunlarımızı gündeme getiriyorsunuz. Ama 6 milletvekilimiz var, büyükşehir olmuş bir kent. Biz neden Kayseri, Konya gibi olamayalım?” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız