SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Soyuldu!..

A- A+ PAYLAŞ

Sakarya deplasmanında farklı yenilen Malatyaspor, bir de soyuldu. Malatyaspor kafilesine ait otobüsten, maç oynandığı sırada futbolcu ve yardımcı personele ait 7 cep telefonu ile bir miktar paranın çalındığı bildirildi.

Sakarya deplasmanı için Cumartesi sabah uçakla İstanbul'a giden Malatyaspor, buradan Sakarya deplasmanı için bir otobüs kiraladı. Malatyaspor kafilesini maç saatinden önce Sakarya Atatürk Stadı'na bırakan otobüsün, daha sonra stad yakınında Şeker Fabrikası civarında bir alana parkettiği, maç oynanmakta iken şoförün yanına gelen 50 yaşlarındaki birinin, kendisinin Malatyaspor yöneticisi olduğunu, stadda durumun gerginleştiğini, bu nedenle çıktığını söylediği ve o arada kulüp başkanıyla telefonla görüşüyormuş gibi yaparak şoförü inandırdığı, bir süre sonra da otobüsden ayrıldığı öğrenildi.

Daha sonra gelen futbolcular ile yardımcı personelden bazıları cep telefonları ile paralarının çalındığını farkettiler. Hırsız mağdurları polise başvurarak şikayetçi oldular.

HÜRRİYET'İN HABERİ..
Olayla ilgili olarak Hürriyet'te şu haber yeraldı:

"..Sakaryaspor'un 4-0 galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrasında, Atatürk Stadyumu'nun önünde misafir takım oyuncularına ayırılan yerde bulunan 34 JPJ 37 plakalı otobüse soyunma odasından çıkarak binen Malatyasporlu futbolcular, cep telefonları ve kredi kartları ve paralarının alındığını fark edince şoke oldu. Malatyasporlu futbolcular, otobüs şöförüyle tartışmaya baladı. Futbolcular, kimliği öğrenilemeyen şoföre, “Kredi kartlarımız yok. Telefonlarımız yok. Hiç mi bakmadın buralara?” dedi. Otobüs şoförü ise “Bir kişi bana kendisini Malatyaspor yöneticisi olarak tanıttı. ‘Başkanın haberi var. Birsey alıp çıkacağım’ dedi. Girdi, üç dakika sonra çıktı” diye konuştu.

Polis yaptığı ilk arastırmada otobüse esyalarını bırakan futbolcuların hepsinin cep telefonlarının, kredi kartlarının ve toplam 10 bin YTL paranın çalındığını belirlendi. Polis olayla ilgili olarak açıklama yapmazken, araştırma sürüyor.."

FOTO: Malatyaspor kafilesinin soyulan otobüsü (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız