SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Tam Gaz!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, lige hazırlık çalışmalarını Orduzu Pınarbaşı'nda sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Cumartesi günü sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 antrenman yaptılar. Senkerik'ten sonra Johanson'un da kampa katılmasıyla yabancı futbolcu sayısı 2'ye yükseldi..

3 ANTRENMAN..
Hikmet Karaman'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından, 1. etap hazırlık kamp planını değiştiren ve Malatya'da bu dönemi geçirmeye başlayan Malatyaspor'da, Cumartesi günü futbolcular 07.00'de, 11.00'de ve 18.00'de başlayan 3 antrenman yaptılar.

Sarı- kırmızılı futbolcular, kondüsyon ağırlıklı çalışmaları Orduzu Belediyesi'nin sorumluluğundaki piknik alanında, ağaçlar içerisinde yaparken, çevre kirliliğine Teknik Direktör Karaman tepki gösterdi. Orduzu Pınarbaşı girişinde para alındığını gözlendiğini belirten Karaman, bu alanın temizlenmemesine bir anlam veremediğini kaydetti. Antrenmanı izleyen Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı da, konuyu Orduzu Belediyesi ile görüşeceklerini söyledi.

JOHANSON VE TAYLAN DA GELDİ..
Bu arada, Malatyaspor'un Cuma günü başlattığı ilk çalışmaya katılmadıkları noter tarafından da saptanan futbolculardan Johanson ile kaleci Taylan da, Malatya'ya gelerek kampa dahil oldular.

Başkan Yardımcısı Kantarcı, Taner ve Toth'un da Pazar günü Malatya'da olacaklarını, Mustafa Özkan'ın ise sözleşmesini tek taraflı feshetmesinden çıkan sorun nedeniyle durumunun belirsiz olduğunu kaydetti.

ŞAHİN TEPESİ ŞAŞKINLIĞI..
Futbol takımının kondüsyon antrenmanı, piknik alanından "Şahin Tepesi" olarak bilinen, daha önce restaurantın bulunduğu, ancak üzerine inşa edildiği tepenin "höyük" olduğu öne sürülünce, restaurantın tahliyesiyle "mezbelelik" hale gelen tepeye yapılan koşuyla son buldu.

Orduzu Pınarbaşı, gölet ve çevresinin tüm güzelliğiyle görüldüğü Şahin Tepesi'nin mezbelelik halini gören Karaman, burada da şaşkınlığını gizleyemedi.

Futbolcular burada yaptıkları kültür fizik hareketleriyle çalışmanın bu bölümünü tamamladılar. Teknik Direktör Karaman, bu dönemdeki yoğun çalışmanın semeresini ligde göreceklerini bildirdi.

HAVUZ KEYFİ..
Çalışmaların tamamlanmasının ardından, futbolculardan bir grup, teknik direktörün izniyle Orduzu Pınarbaşı'ndaki, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait açık yüzme havuzunda yüzerek yorgunluk attılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız