SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor ''Taraftar'' Temsilcilerini Belirledi..

A- A+ PAYLAŞ

Perşembe günü toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında Malatyaspor ‘taraftar temsilcileri’ belirlendi. Malatyaspor tarafından bildirilen Murat İpekdağ, Celalettin Öğüt, Faruk Yaman, H. Ahmet Canberk ve Murat Soysal taraftar temsilcisi oldular. Bu isimler, müsabakalarda kendilerine verilen kimlikle görevli oldukları tribünde bulunacaklar.

Vali Yardımcısı Erol Rüstemoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda toplanan kurul, diğer gündem maddelerini görüştü.

Galatasaray maçına girerken yapılan üst aramasında, üzerinde sustalı bıçak ile çorap içerisine gizlenmiş ‘torpil’ tabir edilen patlayıcı madde geçirilen 14 yaşındaki şahsın durumunun incelenmesi bir sonraki toplantıya bırakıldı.

Malatyaspor-Denizlispor maçı öncesi stat kapılarının saat 14.00’de açılması kararlaştırıldı.

BİLETLER SATIŞTA..
Malatyaspor-Denizlispor karşılaşmasının bilet fiyatları, açık 3 YTL, Maraton 5 YTL, Kapalı ve VIP ise 15 YTL'den satışa sunuldu. Biletler, Kapalı Çarşı üstündeki Tickettürk gişesi ile Neziroğulları İletişim’in Atatürk ve Temelli Caddesi’ndeki işyerlerinde satılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız